De afgelopen jaren heb ik als spreker op verschillende congressen en symposium mogen staan. Hier heb ik presentaties mogen geven over o.a. FC Kruisband, cijfers & statistieken (uit mijn eigen database) en over een kruisband blessure vanuit het patiënt perspectief. Recent mocht ik als gastdocent op de Hogeschool Utrecht kennis delen over de kruisband blessure & revalidatie vanuit het patiënt perspectief.

Sinds 2018 is er de FC Kruisband stadion-tour: De Blessuretijd. Een unieke, interactieve en informatieve avond voor kruisband patiënten. Inmiddels zijn er drie edities geweest en wordt er gewerkt een nog meer edities.
Sinds 2019 is er de Kruisband Academy, een VKB Trilogie (drie cursussen die ook los te volgen zijn) voor fysiotherapeuten over de kruisband behandeling. Van operatie tot aan veldrevalidatie.

Nieuwsgierig naar wat impressies? Bekijk op deze pagina meer hierover.

Inmiddels heb ik dus mijn eigen event: “De Blessuretijd”. Drie edities zijn er inmiddels geweest en deze waren allemaal een erg groot succes met een mooie opkomst en goede dynamiek. De eerste was in het Philips Stadion in Eindhoven op 12 september 2018, de tweede “De Blessuretijd’ op 19 juni 2019 was in Stadion Galgenwaard bij FC Utrecht en de derde was op 3 oktober 2019 in stadion De Grolsch Veste bij FC Twente.

En er volgen er nog meer:
Programma FC Kruisband stadion tour: De Blessuretijd
??

Relevante artikelen

0