Home Over Jeroen

Jeroen van de Camp

“De kwaliteit van de voorste kruisband behandeling verbeteren door het delen van kennis”

Welkom

Op de grootste neutrale en onafhankelijke kruisband website van Nederland & België. Op FCKruisband.nl vind je een verzameling van verhalen, ervaringen, video’s & informatie over kruisband blessures van ‘beroemde knieën’.

productie tigo fck docu kruisband blessure

Ervaringsdeskundige

Tijdens voetbal heb ik 3x een voorste kruisband letsel gehad. In 2003 (22 jaar) & 2004 scheurde ik de vkb in mijn linkerknie volledig af. Beide keren heeft er een vkb reconstructie/revisie plaatsgevonden (patellapees en quadricepspees). Daarbij was ook een deel van mijn binnenmeniscus verwijderd. In 2009 is mijn vkb, van wederom de linkerknie, afgescheurd. Ik heb toen een MRI laten maken en een conservatief revalidatie traject gevolgd. In 2016 heb ik een kijkoperatie gehad waarbij o.a. het restant van de vkb, bot-stukjes en een klein deel buitenmeniscus is verwijderd. Daarnaast heb ik een gradatie 2 schade aan mijn kraakbeen opgelopen in mijn linkerknie.

Interessant

Door mijn eigen ervaringen heb ik mij ‘verdiept’ in sporters die een kruisband blessure op hun CV hebben staan. Nergens op internet was hiervan een compleet overzicht te vinden. Ik vind het interessant om alles over deze blessure te volgen en te lezen. Gezien het aantal dagelijkse bezoekers op mijn site zijn er nog meer geïnteresseerden.

FC Kruisband op de voorpagina van AD Sportwereld

Doel

De bezoeker (voorste kruisband patiënt, orthopeed, specialist, fysiotherapeut en andere geïnteresseerden) te voorzien van informatie over de voorste kruisband op één plek, en in ‘normale’ taal geschreven. Als voorste kruisband patiënt komt er veel informatie op je af en er zullen veel (belangrijke) keuzes gemaakt moeten worden. Al deze keuzes en informatie hebben grote gevolgen en invloed op je (sport)carrière. Maak zelf heel bewust deze keuzes en ga op zoek naar informatie en de juiste specialisten.

Daarnaast wil ik met FC Kruisband de kwaliteit van de voorste kruisband behandeling verbeteren door het delen van kennis!

Uit de hand gelopen hobby

Inmiddels is het meer dan een hobby voor mij geworden en probeer ik de site met veel passie up-to-date te houden. Jaarlijks overtref ik het totaal aantal views op de site, het aantal volgers op social media blijft groeien en fckruisband.nl staat erg hoog in de zoekmachines.

Bedankt

Ik ben er van overtuigd dat iedere sporter, in Nederland en België, die zijn voorste kruisband scheurt op deze site terecht komt…

Voetbal en de voorste kruisband…  voor mij twee hele interessante onderwerpen.

Bedankt voor je bezoek!
Jeroen

Nieuws & events

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon

Partners

Home Over Jeroen