DE BLESSURETIJD – Philips Stadion: 12.september.2018

DE BLESSURETIJD – Philips Stadion: 12.september.2018

Doelgroep

Heb jij een voorste kruisband blessure (gehad) dan ben je van harte welkom. Het kan zijn dat jij recent je kruisband hebt afgescheurd of dat je na deze blessure alweer je rentree hebt gemaakt en nog veel vragen hebt. Ook voor betrokkene bij dit proces zoals familie, vrienden en trainers is het interessant.

Ben jij revalidatie of operatie professional en veel betrokken bij deze blessure dan ben jij ook zeker welkom op deze avond. Hoewel de kruisband patiënt het vertrek punt is en deze in het middelpunt staat is jullie kennis ook een toegevoegde waarde.

Deze eerste FC Kruisband stadion tour: De Blessuretijd in het Philips stadion, was een erg mooi succes. De opkomst was goed, de inhoud en dynamiek was gaaf en de reacties naderhand waren super. Kruisband patiënten uit het hele land (van Assen tot Den Haag) waren aanwezig in Eindhoven en hun ‘eigen verhaal’ was erg variërend. Er waren Profvoetballers, sporters en ‘geen sporters’, voetballers, skiers, handballers, korfballers en hockeysters, in een leeftijd van 18 jaar tot 65 jaar en ook diverse familieleden waren meegekomen.
De vragen varieerde enorm. Zo waren er mensen die twijfelden om wel of niet een operatie te laten doen en hebben nu hier een antwoord voor zichzelf op gevonden tot aan mensen die al in een lang kruisband traject zitten die weer andere inzichten hebben gekregen. Kennis delen met ervaringsdeskundigen, specialisten en professionals…
Wat gaaf om te doen en dit smaakt naar meer…

Over De Blessuretijd op social media

FC Kruisband organiseert kruisband-bijeenkomst in Philips Stadion

Programma

Woensdag 12 september – Philips Stadion Eindhoven, de Frits Philips Lounge

18.45 uur     Ontvangst
19.00 uur     Warming up
19.15 uur      Eerste helft: De blessure & De operatie
20.00 uur    Pauze
20.15 uur     Tweede helft: De Revalidatie & De Rentree en Daarna…
21.00 uur     Verlenging
21.30 uur     Einde

FC Kruisband Stadion Tour

“De Blessuretijd” wordt een avond in het Philips stadion voor kruisband patiënten over de kruisband blessure. 

Dit is de kans voor jou om als voorste kruisband patiënt de dialoog aan te gaan met kruisband specialisten en een ervaringsdeskundige van het hoogste niveau. Maak contact met lotgenoten, stel je vragen en deel je kennis samen met een volle zaal kruisband patiënten en betrokkenen. Dit alles op een hele toffe locatie, de Frits Philips Lounge in het Philips stadion, met hele interessante sprekers!

BOUDEWIJN ZENDEN
Ervaringsdeskundige voorste kruisband blessure

 

WART van ZOEST
Medisch manager PSV en TopSupport & orthopedisch chirurg

 

PIM van DUIN
Sportfysiotherapeut TopSupport

 

THIJS SLEGERS
Host en voorste kruisband ervaringsdeskundige

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband