De Blessuretijd terugblik – Editie PEC Zwolle

De Blessuretijd terugblik – Editie PEC Zwolle

Wat een fantastische avond!

🤩 | WAT EEN FANTASTISCHE AVOND

Ruim 100 mensen die maandag avond 4 maart naar de PEC ZWOLLE editie van FC KRUISBAND – DE BLESSURETIJD zijn gekomen. Een hele toffe avond waarin kruisband ervaringsdeskundigen en kruisband specialisten kennis met elkaar uitwisselden. Heel veel vragen en heel veel antwoorden. Kennis delen was het doel en volgens mij is dit op een unieke manier gerealiseerd.

🏟️ Super bedankt iedereen die er bij aanwezig was!!

🗣️ Bedankt voor voor jullie kennis en bijdrage!:
Roy Hoogeslag  – Maarten de Waart – Imre van der Vegt en Samir Lagsir

🦵 Zeker ook bedankt voor jullie support en kennis: Arthrex, B&C Custom Bracing en ProCare!

📸 DiepePieken 

FCKRUISBAND LINE UP PEC ZWOLLE
flyer de blessuretijd

Wat is De Blessuretijd nou eigenlijk?

FC Kruisband Stadion Tour

“De Blessuretijd” is een unieke avond (in het Stadion van PEC Zwolle) voor kruisband patiënten over de kruisband blessure.
Dit is de kans voor jou om als voorste kruisband patiënt de dialoog aan te gaan met kruisband specialisten en een ervaringsdeskundige van het hoogste niveau. Maak contact met lotgenoten, stel je vragen en deel je kennis samen met een volle zaal kruisband patiënten en betrokkenen.

Dit alles op een hele toffe locatie, de Businessclub van PEC Zwolle in het PEC Zwolle Stadion, met hele interessante sprekers!

Voor wie?

Dus heb jij een voorste kruisband blessure (gehad)? Dan ben je van harte welkom! Het kan zijn dat jij recent je kruisband hebt afgescheurd of dat je na deze blessure alweer je rentree hebt gemaakt en nog veel vragen hebt. Ook voor betrokkene bij dit proces zoals familie, vrienden en trainers is het interessant.

Ben jij student met interesse in knierevalidatie, (sport)fysiotherapeut of operatie professional en/of veel betrokken bij deze blessure dan ben jij ook zeker welkom op deze avond. Hoewel de kruisband patiënt het vertrek punt is en deze in het middelpunt staat is (het voor) jullie kennis ook een toegevoegde waarde.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie