FC Kruisband en ProCare

FC Kruisband en ProCare

FC Kruisband en ProCare slaan handen ineen

ProCare en FC Kruisband hebben elkaar gevonden in een partnership. Al enige tijd kwamen beide partijen elkaar steeds tegen op verschillende events. Na een ontmoeting, die voor het eerst plaatsvond tijdens het Seminar Isokinesie van ProCare bij de KNVB in juli 2015, bleek er een klik te zijn en overeenkomsten in de doelen van beide partijen. Zo hebben zowel ProCare als FC Kruisband als doel om te zorgen voor bijdragen aan de beste kruisbandrevalidatie en dat zowel de specialist als iedereen die een kruisband blessure heeft zo optimaal mogelijk door het revalidatietraject heengaat.

De juiste informatie voor iedereen

Ook de apparatuur van ProCare heeft als doel om de revalidatie te optimaliseren. Daarnaast hebben beide partijen twee kernwaarden hoog in het vaandel staan die zeker zullen terugkomen in de samenwerking, namelijk; kennis delen en objectieve informatie verschaffen.
FC Kruisband krijgt van revalidanten bijvoorbeeld regelmatig vragen over revalidatie apparatuur. Dankzij de samenwerking kunnen we informatie efficiënter delen en eindgebruikers makkelijker op de hoogte stellen. ProCare werkt ook veel samen met specialisten die ook bekend uit het netwerk van FC Kruisband zijn.

Het voornaamste doel van de samenwerking is dus om elkaars kennis te versterken en te delen. Zo zal ProCare regelmatig aanwezig zijn bij de events die FC Kruisband organiseert, zoals de Kruisband Academy en De Blessuretijd. Daarnaast bieden ze via de website informatie voor specialisten, met name op het gebied van technologie, maar bijvoorbeeld ook verhalen van eindgebruikers die getest worden d.m.v. de Biodex of revalideren met de AlterG anti-zwaartekracht loopband.

Procare samenwerking

Enthousiast om aan de slag te gaan

Het team bij ProCare is erg enthousiast om samen aan de slag te gaan.
“Bij ProCare werken veel bewegingswetenschappers die het belangrijk vinden om hun kennis te delen en up-to-date te houden. Hierin delen we de passie en enthousiasme van Jeroen.”

logo procare
Alter G
Revalideren met de AlterG na een kruisbandletsel
Gescheurde kruisband
Apparatuur voor optimale kruisband revalidatie
Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie