In Blessure, Congres en Symposium, Events, Revalidatie

Voor wie?

Heb jij een voorste kruisband blessure (gehad)? Dan ben je van harte welkom! Het kan zijn dat jij recent je kruisband hebt afgescheurd of dat je na deze blessure alweer je rentree hebt gemaakt en nog veel vragen hebt. Ook voor betrokkene bij dit proces zoals familie, vrienden en trainers is het interessant.

Ben jij revalidatie of operatie professional en/of veel betrokken bij deze blessure dan ben jij ook zeker welkom op deze avond. Hoewel de kruisband patiënt het vertrek punt is en deze in het middelpunt staat is (het voor) jullie kennis ook een toegevoegde waarde.

Programma

WOENSDAG 19 JUNI
Stadion Galgenwaard in Utrecht
Van Veenzaal

18.45u Ontvangst
19.00u Warming up
19.15u Eerste helft: De Blessure & Operatie
20.00u Pauze
20.15u Tweede helft: De Revalidatie, Rentree & Daarna
21.00u Verlenging
21.30u Einde

Wil jij er ook bij zijn?

FC Kruisband Stadion Tour

“De Blessuretijd” wordt een unieke avond in Stadion Galgenwaard van FC Utrecht voor kruisband patiënten over de kruisband blessure.

Dit is de kans voor jou om als voorste kruisband patiënt de dialoog aan te gaan met kruisband specialisten en een ervaringsdeskundige van het hoogste niveau. Maak contact met lotgenoten, stel je vragen en deel je kennis samen met een volle zaal kruisband patiënten en betrokkenen. Dit alles op een hele toffe locatie, de Van Veenzaal in Stadion Galgenwaard FC Utrecht, met hele interessante sprekers!

Sprekers

TIM BRINKMAN
Ervaringsdeskundige voorste kruisband blessure
FC Utrecht

JACCO ZIJL
Orthopedisch chirurg
St. Antonius Ziekenhuis & Consulent FC Utrecht

EELCO VELDHUIZEN
Revalidatie specialist
FC Utrecht & Medicort

ALEXANDER PRENT
Host & voorste kruisband ervaringsdeskundige
FC Utrecht

Registratie kosten

€20,- voor patiënten / ervaringsdeskundigen en €10,- voor betrokkenen van de ervaringsdeskundigen (familie, partner, vrienden).

€20,- voor geïnteresseerden
(verzorgers, trainers, coaches)

€50,- voor professionals
(fysiotherapeuten, chirurgen, artsen)

 

Prijzen zijn inclusief consumpties en BTW
Na 2 juni worden de prijzen met €5,- p.p. verhoogd

De Blessuretijd – Agenda

Medio september 2019:
De Grolsch Veste,  FC Twente

Medio september/oktober 2019:
Rat Verlegh Stadion, NAC Breda

Deze eerste FC Kruisband stadion tour: De Blessuretijd in het Philips stadion, was een erg mooi succes. De opkomst was goed, de inhoud en dynamiek was gaaf en de reacties naderhand waren super. Kruisband patiënten uit het hele land (van Assen tot Den Haag) waren aanwezig in Eindhoven en hun ‘eigen verhaal’ was erg variërend. Er waren profvoetballers, sporters en ‘geen sporters’, voetballers, skiers, handballers, korfballers en hockeysters, in een leeftijd van 18 jaar tot 65 jaar en ook diverse familieleden waren meegekomen.
De vragen varieerde enorm. Zo waren er mensen die twijfelden om wel of niet een operatie te laten doen en hebben nu hier een antwoord voor zichzelf op gevonden tot aan mensen die al in een lang kruisband traject zitten die weer andere inzichten hebben gekregen. Kennis delen met ervaringsdeskundigen, specialisten en professionals…
Wat gaaf om te doen en dit smaakt naar meer…

Over De Blessuretijd op social media

<FC Kruisband organiseert kruisband-bijeenkomst in Philips Stadion

Recente artikelen

Laat een reactie achter

0