Veerman maakt rentree bij FC Sankt Pauli

Veerman maakt rentree bij FC Sankt Pauli

12 oktober 2019

 

Goed nieuws voor Henk Veerman. De aanvaller van FC Sankt Pauli heeft na zijn zware knieblessure weer minuten gemaakt. Gisteren (vrijdag) in het oefenduel tegen Werder Bremen Speelde de Nederlander weer voor het eerst sinds December 2018.

In december 2018, twee dagen voor kerst, scheurde Veerman in het duel met 1.FC Magdenberg zijn voorste kruisband af. Na 10 maanden afwezigheid gunde de Nederlandse trainer Jos Luhukay de aanvaller in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen een basisplaats. Veerman speelde de eerste helft van het oefenduel wat met 1-0 werd gewonnen door FC Sankt Pauli, de nummer vijf van de 2.Bundesliga.

De 28-jarige spits vertelt tegenover de Hamburger Morgenpost:’Ik heb de beelden wel honderd keer teruggezien, maar het was gewoon botte pech’. Ik vond het erg fijn dat ik mijn revalidatie in Nederland kon doen, want het was te pijnlijk geweest om mijn blije collega’s van Sankt Pauli te zien trainen’.

Veerman verhuisde in de zomer van 2018 van SC Heerenveen naar de tweede club van Hamburg spelend in de 2.Bundesliga. Tot aan zijn zware knieblessure had hij een vaste plaats in het elftal. Hij scoorde in zestien optredens zes goals en hij gaf vijf assists.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie