Zware knieblessure voor St. Pauli spits Henk Veerman

Zware knieblessure voor St. Pauli spits Henk Veerman

23 december 2018

 

Slecht nieuws voor Henk Veerman. De 27-jarige spits van FC Sankt Pauli heeft in het laatste competitieduel van 2018 de voorste kruisband in zijn rechterknie afgescheurd. De voormalig spits van FC Volendam en SC Heerenveen komt de rest van dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie

 

Veerman liep zaterdagmiddag in het thuisduel met 1. FC Magdenburg (4-1) een zware knieblessure op. Na ruim een half uur moest Veerman het veld verlaten. De aanvaller zal spoedig worden geopereerd, meldt zijn club.

De reeds vermoedelijke diagnose van de teamartsen dr. Volker Carrero en dr. Sebastian Schneider op zaterdagavond, werd helaas door nader onderzoek van Dr. med. Sebastian Schneider bevestigd op zondagochtend. “Natuurlijk zijn we allemaal erg verdrietig voor Henk, die zelf ook erg verdrietig is. We gaan er alles aan doen om hem zo snel mogelijk terug te brengen in het team”, aldus hoofdtrainer Markus Kauczinski. De kans dat hij dit seizoen echter nog op het veld staat voor de nummer drie van de 2. Bundesliga is bijzonder klein.

Veerman maakte afgelopen zomer de overstap van SC Heerenveen naar de tweede Bundesliga club Sankt Pauli, de tweede club van Hamburg. Daar had hij een vaste plaats in het elftal en scoorde in 16 optredens 6 goals en gaf hij 5 assists.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon