In 90's, Ajax, Tobiasen

1 december 1997

 

Het seizoen voor Ole Tobiasen bij Ajax is voorbij. Na onderzoek dinsdag in het Amsterdamse VU – Ziekenhuis bleek de vrees voor ernstig letsel aan de linkerknie van Ole Tobiasen bewaarheid geworden. Zijn voorste kruisband van zijn knie is ingescheurd. De rechtervleugelverdediger verstapte zich afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, overstrekte zijn knie en moest van het veld worden afgedragen.

Binnenkort wordt Tobiasen geopereerd. De totale hersteltijd van de 22-jarige Deen zal tenminste een half jaar vergen. Zijn meespelen van de WK in Frankrijk volgend jaar is zo goed als van de baan.
Tobiasen kwam begin dit seizoen samen met Tom Sier over van Heerenveen. De Deen kreeg direct het vertrouwen van Morten Olsen en kreeg rugnummer twee toebedeeld.
Tobiasen leverde ook een bijdrage in het behalen van de ticket voor Denemarken voor het WK in Frankrijk. Na jaren in de nationale jeugdelftallen te hebben meegdraaid, speelde hij de laatste twee kwalificatiewedstrijden voor Denemarken mee.
Recente artikelen

Laat een reactie achter

0