Tim Brinkman schrijft over zijn voorste kruisband blessure

Tim Brinkman schrijft over zijn voorste kruisband blessure

 

Tim Brinkman schrijft over zijn voorste kruisbandblessure

Tim Brinkman (22 maart 1997) maakte op 5 augustus 2016 zijn debuut als speler van Jong FC Utrecht in de Jupiler League. Op 19 augustus scheurt de linksachter zijn voorste kruisband. lees hier het complete verhaal van Tim Brinkman

“Een blessure als deze? Nee, dat overkomt mij nooit”
Twee weken na mijn blessure heb ik toch maar besloten om mijn revalidatie periode op papier te gaan zetten. Het is namelijk een heel mooi en interessant verhaal voor later wanneer je deze tegenslag overwint en alsnog aan de top komt. Anders zal het als bewijs dienen voor het feit dat de vele blessures mij een topsport-carrière hebben ontnomen.

Tim Brinkman schrijft over zijn voorste kruisbandblessureDat zijn toch de twee voornaamste gedachten die door mijn hoofd spoken. Hoop voor de eerste gedachte en angst voor de tweede. Vroeger had ik namelijk altijd een hekel aan die mannen van middelbare leeftijd die vertelden dat ze vroeger heel goed konden sporten maar het niet hebben gered vanwege hun vele blessures. Ik had sowieso altijd een afkeer tegen spelers die vaak geblesseerd zijn. Ik bedoel, hoe kan je nou geblesseerd zijn? Op een kleine kneuzing en een schrammetje na ben in twaalf jaar tijd immers nooit geblesseerd geweest. Een blessure als deze? Nee, dat overkomt mij nooit.

lees hier het complete verhaal van Tim Brinkman

 

Met dank aan: Tim Brinkman & Bureau Sport

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon