Spanjaard scheurt opnieuw zijn kruisband

Spanjaard scheurt opnieuw zijn kruisband

14 maart 2014

 


Kevin Spanjaard heeft zijn voorste kruisband en buitenmeniscus gescheurd zo is vandaag uit een scan gebleken. Tijdens de training op donderdag bleef zijn been in een duel haken met alle gevolgen vandien. Spanjaard was al weer 2,5 maand volledig aan het meetrainen nadat hij de revalidatie van een zelfde zware blessure die hij afgelopen zomer opliep met succes had voltooid.

De club had hem bewust voorzichtig willen terugbrengen en tot vreugde van club en speler volbracht Spanjaard laatst een eerste oefenduel zonder problemen.

 

De middenvelder maakte in 2012 de overstap van de amateurs van VV Glanerbrug naar Go Ahead Eagles, maar wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. De vraag is of dit nog gaat gebeuren, nu Spanjaard opnieuw zijn kruisband heeft gescheurd.

 

14 maart 2014

 

Eerder vandaag:

Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy maakt zich grote zorgen over een nieuwe knieblessure van Kevin Spanjaard.
Spanjaard, die in 2012 overkwam van de amateurs van Glanerbrug, liep aan het begin van dit seizoen een zware knieblessure op. Hij scheurde zijn kruisbanden en was net weer terug op het veld. Op de training ging het deze week weer mis. Nadat hij zich verstapte, werd de knie snel dik. Booy vindt dat een slecht teken.”Die jongen heeft zo hard aan zijn herstel gewerkt en nu dit. Het ging heel ongelukkig, hij verstapte zich en de knie werd meteen dik. Vandaag is er een scan, we moeten nog even afwachten, maar zijn er niet optimistisch over”, aldus trainer Foeke Booy op de website van de club.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon