Slecht nieuws voor Go Ahead Eagles speler Wout Droste

Slecht nieuws voor Go Ahead Eagles speler Wout Droste

19 augustus 2019

 

Slecht nieuws voor Go Ahead Eagles en met name voor Wout Droste. De ervaren verdediger is afgelopen vrijdag zwaar geblesseerd geraakt tijdens het uitduel met SC Cambuur (5-0 verlies).

Wout Droste zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Go Ahead Eagles. Maandag bleek uit een MRI-scan dat de hij de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft afgescheurd.

Droste raakte vrijdagavond in de slotfase van de met 5-0 verloren wedstrijd tegen Cambuur geblesseerd. Droste kreeg een lichte duw in de rug, waarbij zijn voet in het (kunst-)gras bleef staan. De rechtsback stapte, ondersteund door twee leden van de medische staf, met een van pijn vertrokken gezicht van het veld.

“Ik zat afgelopen weekend in zak en as. De knie was dik en ik voelde pijn. Ik was al bang dat het er slecht uitzag.”, aldus Wout Droste.

Droste wordt binnen enkele weken geopereerd. Dit seizoen komt hij zo goed als zeker niet meer in actie. “Een zware klap. In eerste instantie natuurlijk persoonlijk voor Wout. We wensen hem veel sterkte toe en zullen hem in zijn revalidatie ondersteunen waar we kunnen.”, reageert technisch manager Paul Bosvelt op de website van de club.

Droste (30) werd deze zomer transfervrij overgenomen van Heracles Almelo. Bij Heracles Almelo was de vleugelverdediger vier jaar actief.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon