Seizoen voor 'Barca' middenvelder Dos Santos voorbij

Seizoen voor 'Barca' middenvelder Dos Santos voorbij

24 oktober 2013

 

Slechts nieuws voor FC Barcelona. De Catalaanse topclub kan de rest van het seizoen waarschijnlijk geen beroep meer doen op Jonathan Dos Santos.

Barcelona maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 23-jarige middenvelder naar alle waarschijnlijkheid zes maanden aan de kant staat door een zware knieblessure die hij gisteren (woensdag) tijdens de training op liep.

Dos Santos moest voortijdig de training afbreken. De middenvelder kampte met klachten aan zijn rechterknie en een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat hij de kruisband van het gewricht heeft beschadigd. Dos Santos zal op 5 november een kijkoperatie ondergaan en dan zal ook duidelijk worden hoelang de Mexicaan daadwerkelijk aan de kant staat.

Afgelopen zomer leek Dos Santos bij Barcelona te vertrekken, maar Gerardo Martino overtuigde de middenvelder om zich niet te laten verhuren. Speeltijd kreeg hij uiteindelijk nauwelijks. Martino liet Dos Santos slechts in competitieverband driemaal kort invallen, in totaal maar twintig minuten.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord
nederland
Kruisbandblessure voor Ajax-verdediger Ávila
flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle