Seizoen is voorbij voor aanvaller Diego Milito van Internazionale

Seizoen is voorbij voor aanvaller Diego Milito van Internazionale

15 februari 2013

 

Een flinke tegenslag voor Internazionale. De Milanese grootmacht moet het de rest van het seizoen stellen zonder de Argentijnse spits Diego Milito (33). Hij liep donderdag in het Europa League-duel met CFR Cluj (2-0) een zware knieblessure op.

De wedstrijd was voor de Argentijn al na zeven minuten voorbij nadat hij zijn knie op gruwelijke wijze verdraaide. Hij liep daarbij ernstige schade op aan zowel zijn voorste kruisband als de collaterale band in zijn knie.

Voor trainer Andrea Stramaccioni bedierf de blessure van zijn spits de voor zijn ploeg verder succesvol verlopen avond. “Jammer genoeg verpestte deze blessure de avond nogal. Het is een vreselijke blessure en staat los van de blessures die Diego eerder opliep. Er is een kans van één procent dat zoiets gebeurd, maar het moet uitgerekend bij Diego gebeuren. We moeten afwachten wanneer hij geopereerd zal worden. Het is treurig nieuws omdat we om hem geven. Ik ben er verdrietig van.”

 Met negen competitietreffers droeg Milito bij aan de huidige vierde plek van de Nerazzurri, die al wel twaalf punten achterstand hebben op koploper Juventus.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon