Opnieuw zware blessure Canales

Opnieuw zware blessure Canales

28 april 2012

 

Sergio Canales moet zich de komende zes maanden richten op de revalidatie van een zware knieblessure. De clubarts, Jordi Candel,  heeft bevestigd dat Canales de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft gescheurd. De spelmaker van Valencia, dit seizoen gehuurd van Real Madrid, raakte donderdag geblesseerd in de halve finale van de Europa League tegen Atlético Madrid.

Canales (21) was net weer hersteld van een eerdere zware blessure. In oktober liep hij in de competitiewedstrijd tegen Athletic de Bilbao ook al een knieblessure op aan hetzelfde gewricht. Hij maakte begin deze maand zijn rentree. De middenvelder had hoop op een plek in de Spaanse selectie voor het EK, maar moet die nu definitief laten varen. De middenvelder speelde daardoor pas elf duels voor Valencia.

Canales staat in Spanje te boek als een groot talent. Real nam hem in 2010 over van Racing Santander. Omdat hij door de grote concurrentie bij de Madrilenen te weinig aan spelen toekwam, werd hij dit seizoen verhuurd aan Valencia.

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon