Milik kan vanavond zijn rentree gaan maken

Milik kan vanavond zijn rentree gaan maken

3 maart 2018

Voor het eerst sinds zijn zware kruisbandblessure zit Arek Milik weer in de wedstrijdselectie van SSC Napoli. Vanavond (zaterdagavond) kan Milik in de topper tegen AS Roma zijn rentree maken.

Eind september ging het voor de tweede keer mis voor Milik. Hij scheurde opnieuw zijn voorste kruisband, dit keer aan zijn andere knie. Het seizoen daarvoor stond hij ook aan de kant door een gescheurde kruisband. Na 130 dagen maakte hij toen erg snel zijn rentree. De verwachting was dat Milik na zijn tweede herstelperiode begin 2018 zou kunnen terugkeren en dat moment is voor de 24-jarige Pool nu gekomen. De spits keerde begin januari al terug op de velden om individueel te gaan trainen. Wanneer hij vanavond minuten gaat maken dan zal hij na ruim 5 maanden (161 dagen) dit keer zijn rentree maken.

De ploeg van Maurizio Sarri is met Juventus verwikkeld in een hevig titelgevecht. Momenteel bedraagt de voorsprong op koploper Juventus vier punten, maar De Oude Dame heeft een wedstrijd minder gespeeld. Voor Napoli is de terugkeer van Milik een welkome opsteker.

 
 

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon