Marco van Ginkel met succes geopereerd

Marco van Ginkel met succes geopereerd

26 september 2013

 

Marco van Ginkel (20) is donderdag in Barcelona met succes geopereerd. De middenvelder van Chelsea scheurde dinsdagavond tijdens de League Cup-zege tegen Swindon Town (0-2) de voorste kruisband van zijn rechterknie af.

De voormalige Vitesse-speler reisde woensdag in het gezelschap van een Chelsea-clubarts al af naar Spanje. ‘De medische begeleiding verdient een groot compliment voor de manier waarop ik de afgelopen dagen ben bijgestaan’, aldus Van Ginkel via het bureau Sport-Promotion dat zijn zaken behartigt.

“Ik heb er ook alle vertrouwen in dat mijn revalidatie, die in Londen zal plaatsvinden, goed zal verlopen.” Over de kwetsuur zelf is hij uiteraard ontstemd. “Dit is echt enorm balen. Ik hoorde niets knappen in mijn knie, maar ik voelde wel gelijk dat het mis was.”

Van Ginkel werd tijdens de afgelopen transferperiode overgenomen van Vitesse en speelde tot dusverre mee in vier officiële wedstrijden. Mogelijk blijft het dit seizoen daarbij voor de tweevoudige Oranje-international, aangezien hem waarschijnlijk een revalidatie van minimaal zes maanden wacht.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
nederland
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
engeland
Zware knieblessure Jurriën Timber