Luciano Narsingh maakt rentree in het eerste elftal van PSV

Luciano Narsingh maakt rentree in het eerste elftal van PSV

30 oktober 2013

 

Luciano Narsingh keerde woensdagavond na tien maanden blessureleed terug in de basis van het eerste elftal van PSV. De aanvaller mocht starten tijdens het bekerduel met Roda JC Kerkrade. De Eindhovenaren gingen echter met 3-1 onderuit tegen de bezoekers uit Kerkrade.

“Het was lekker om na tien maanden blessureleed om weer te spelen. Alleen jammer van de uitslag”, begint Narsingh tegenover FOX Sports. “Ik had een paar goede voorzetten. Helaas dat er geen doelpunt werd gemaakt. Zo is het nou eenmaal met voetbal. Als wij niet scoren, dan doen hun het wel.”

“Ik ben pijnvrij en goed uit de wedstrijd gekomen”, vervolgt de vleugelaanvaller. “Ik doe mijn best en wil zoveel mogelijk minuten maken. We bouwen het rustig op. Als ik negentig minuten speel weet ik dat het goed zit.” 

Narsingh liep de kruisband blessure op tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda (1-6) op 22 december vorig jaar en een lange revalidatie volgde. Lees hier meer
Op 6 oktober maakte hij zijn rentree bij Jong PSV tijdens het bezoek aan Achilles ’29 (3-2 verlies). In de daaropvolgende duels met FC Volendam (3-0) en Helmond Sport (1-1) liet de zesvoudig Oranje-international zien op de weg terug te zijn door respectievelijk twee en een keer te scoren. Tegen Achilles had hij ook al een treffer voorbereid.minuten maken. We bouwen het rustig op. Als ik negentig minuten speel weet ik dat het goed zit.”

Trainer Philip Cocu had Narsingh zondag al laten weten dat hij vandaag zou spelen, aldus Cocu tegenover Fox Sports. “Op die manier kon hij de hele voorbereiding op deze wedstrijd meemaken, het zat er aan te komen dat hij weer zou starten”, zegt de trainer. “Narsingh is iemand die het fijn vindt om zich goed voor te bereiden op een wedstrijd”, zegt de trainer verder. De basisplek van Narsingh gaat ten koste van Bakkali.

Deel dit artikel

Meer nieuws

nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon
afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops