Knieblessure mogelijk einde carrière Alan Shearer

Knieblessure mogelijk einde carrière Alan Shearer

18 april 2006

 

De lange en indrukwekkende loopbaan van Alan Shearer dreigt op een dramatische manier te eindigen. De spits van Newcastle United, die aan het eind van dit seizoen een punt achter zijn carrière zet, dreigt door een knieblessure de laatste drie competitieduels van dit seizoen aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Shearer liep de blessure maandag op in het duel met Sunderland, na een overtreding van Julio Arca. Hoewel nader onderzoek nog uitsluitsel moet geven over de aard van de kwetsuur, is Shearer negatief. “Het ziet er niet goed uit”, zegt hij tegen Sky Sports News.

“Het voelde alsof ik mijn knie verdraaide. Ik heb het gevoel dat ik mijn kniebanden beschadigd heb. Als dat het geval is, is het einde verhaal.”

Mocht dit inderdaad zijn laatste wedstrijd zijn, eindigde Shearer in ieder geval in stijl. Hij opende immers de score, uit een strafschop. “Ik heb vijf of zes jaar gewacht op een doelpunt tegen Sunderland, omdat ik mijn laatste strafschop tegen hen gemist had. Ik schoot de bal dan ook met veel frustratie en boosheid binnen. Mocht dit mijn laatste wedstrijd zijn geweest, was het in ieder geval een mooi einde.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband