Keuzehulp: Gescheurde voorste kruisband

Voor veel aandoeningen zijn verschillende behandelingen mogelijk. Een keuzehulp helpt bij het kiezen van de behandeling die het best bij u past. Deze keuzehulp zet de voordelen en nadelen van de voorste kruisband behandeling op een rij en helpt u nadenken over wat voor u belangrijk is. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het gesprek bij uw zorgverlener. Samen kiest u uiteindelijk voor één van de behandelingen.

Bekijk hier de keuzehulp: Gescheurde voorste kruisband van PATIENT+ 

Hoe kan deze keuzehulp u helpen?

Voor een gescheurde voorste kruisband zijn verschillende behandelingen mogelijk. In deze keuzehulp krijgt u informatie over de voordelen en nadelen van iedere behandeling. De keuzehulp kan u helpen om na te denken wat belangrijk voor u is. Zo kunt u zich voorbereiden op het gesprek met uw arts. Samen kiest u de behandeling die het beste bij u past.

U kunt de keuzehulp na afloop printen. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen en bespreken met uw familie of vrienden. Wilt u aantekeningen maken? Klik dan op de blauwe knop ‘Aantekeningen’ onderaan een pagina.

Relevante artikelen

Zware knieblessure Zakaria Labyad

12 april 2022 Zakaria Labyad heeft afgelopen week tijdens de training een zware knieblessure opgelopen aan zijn rechterknie en zal niet meer in actie komen voor Ajax. Labyad ondergaat binnenkort [...]

0