Heracles spits Vermeij scheurt kruisband

Heracles spits Vermeij scheurt kruisband

10-02-2017

 

Vincent Vermeij is zeker tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. Onderzoek heeft aangetoond dat de aanvaller van Heracles de achterste kruisband van zijn linkerknie heeft gescheurd, dat meldt Heracles op de clubwebsite.

De zware knieblessure van de 22-jarige Vermeij kwam donderdag op nogal knullige wijze tot stand. De aanvaller knalde op de training van Heracles tegen een doelpaal aan. Onderzoek in het ZGT ziekenhuis wees de ernst van de kwetsuur uit.

“Dit is een drama voor Vincent”, aldus trainer John Stegeman. “Hij was bezig aan een goede ontwikkeling en dan gebeurt dit… Wij wensen hem uiteraard alle sterkte toe bij zijn herstel en zullen hem steunen waar mogelijk.”

De 22-jarige spits kwam afgelopen zomer over van De Graafschap. In twee seizoen was hij daar goed voor 34 treffers. Bij Heracles kon hij nog niet overtuigen. De voormalig jeugdspeler van Ajax kwam tot dusver tot veertien optredens voor Heracles in de Eredivisie, waarvan maar liefst elf als invaller. Vorige week, in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II, kreeg hij zijn eerste basisplek in de competitie sinds 10 september.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon