Einde seizoen voor verdediger Vrsaljko van Atlético Madrid

Einde seizoen voor verdediger Vrsaljko van Atlético Madrid

20 maart 2017

 

Atlético Madrid kan dit seizoen geen beroep meer doen op verdediger Sime Vrsaljko. De Kroatische international heeft een zware knieblessure. Uit een MRI-scan bleek maandag dat er een scheur zit in de achterste kruisband van zijn linkerknie. Daarnaast is een andere knieband flink verrekt.

Vrsaljko begon zondag als rechterverdediger in de basis bij Atlético Madrid in de thuiswedstrijd tegen Sevilla (3-1).  Al na twee minuten viel Vrsaljko uit, zonder dat er contact was met een tegenspeler, en werd hij gewisseld voor Juanfran.

De 25-jarige Vrsaljko hoeft niet onder het mes, maar heeft wel geruime tijd nodig om te herstellen. De Kroaat, vorig jaar door Atlético overgenomen van Sassuolo, stond de laatste weken regelmatig in de basis. Hij bereikte vorige week met de Madrileense ploeg de laatste acht in de Champions League.

Atletico staat na 28 speeldagen vierde in de Primera Division op 10 punten van leider Real Madrid, 8 punten van Barcelona en 2 punten van Sevilla, dat het gisteren met 3-1 klopte. Het team van coach Diego Simeone speelt ook nog in de kwartfinales van de Champions League, tegen Leicester.

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband