BVB rest van het seizoen zonder verdediger Subotic

BVB rest van het seizoen zonder verdediger Subotic

10 november 2013

 

Borussia Dortmund moet het de rest van het seizoen stellen zonder Neven Subotic. De Servische verdediger heeft zaterdag in het duel met VfL Wolfsburg de voorste kruisband en binnenband in de rechterknie afgescheurd. Subotic raakte geblesseerd in een duel met de Kroaat Ivica Olic en werd in de 45ste minuut gewisseld.

De teamarts van de Duitse voetbalclub, Markus Braun, heeft dat bekendgemaakt. De 24-jarige Subotic is zeker een half jaar uit de roulatie. Hij werd direct voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De diagnose was een klap voor hem, maar hij toonde zich ook strijdlustig. ‘Geen zorgen. Ik kom sterker terug’, aldus de onfortuinlijke Subotic. De Serviër, die in Duitsland is opgegroeid, speelt sinds 2008 voor Dortmund. Hij geldt als een vaste waarde bij BVB 09 waarmee hij al twee keer kampioen werd.Dortmund staat momenteel op de tweede plaats in de Bundesliga.

De ploeg van trainer Jürgen Klopp heeft 28 punten uit twaalf wedstrijden en geeft daarmee vier punten toe op regerend landskampioen Bayern München.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon