Asensio maakt rentree en scoort binnen 30 seconden

Asensio maakt rentree en scoort binnen 30 seconden

19 juni 2020

 

Wat een mooi moment voor Marcos Asensio! Gisteren avond tijdens de wedstrijd Real Madrid – Valencia heeft Marco Asensio op schitterende wijze zijn rentree gemaakt. Bijna een jaar na zijn voorste kruisband blessure mocht hij invallen en na 30 seconden  scoorde hij op een fraaie wijze de 2-0.

De Spanjaard liep naar de hoek en beeldde uit maandenlang werk van zijn revalidatie van zich af te laten glijden. Al snel werd de snelst scorende Real-invaller sinds het seizoen 2005/06 geknuffeld door zijn ploeggenoten. Steeds was er die glimlach. Uiteindelijk zou hij officieel ook nog de assist van de 3-0, die door Karim Benzema schitterend in de kruising werd geschoten, op zijn naam krijgen.

Voor Marco Asensio werd het een rentree om van te dromen met een doelpunt, assist én hij werd benoemd tot man-of-the-match. Na bijna een jaar afwezigheid door zijn zware knieblessure is dit een fantastische en unieke comeback.

Eind juli vorig jaar  liep Asensio een zware knieblessure tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Succes na een kruisbandblessure! Fantastisch moment voor @marcoasensio10 die gister bij zijn rentree voor @realmadrid a na 30 seconden wist te scoren! #FCKRUISBAND • #Repost @marcoasensio10 ・・・ Llevaba muchos meses esperando este momento. Han sido muchos días de duro trabajo, de sacrificio y de perseverancia. Este gol va dedicado a todas las personas que me han ayudado y acompañado en este proceso de recuperación tan largo. ¡La sonrisa está de vuelta! / I was waiting for this moment for months. There have been many days of hard work, sacrifice and perseverance. This goal is dedicated to all the people who have helped me and been by my side in this long recovery process. The smiles are back!

Een bericht gedeeld door FC Kruisband (@fckruisband) op

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon