Zware knieblessure voor jong AZ verdediger Vincent Regeling

Zware knieblessure voor jong AZ verdediger Vincent Regeling

25 maart 2018

 

Jong AZ verdediger Vincent Regeling heeft tijdens het uitduel met Jong Ajax (0-1) hoogstwaarschijnlijk een zware knieblessure opgelopen.

Na rust kwam Regeling in het veld bij Jong AZ. Bij zijn eerste verdedigende actie ging het mis en greep hij naar de knie. Een trieste aftocht per brancard volgde. Waarschijnlijk volgt er snel meer informatie over de blessure. Als het een gescheurde voorste kruisband is voor Regeling dan is dit voor AZ de vierde speler sinds augustus met deze blessure. Stengs, Vejinovic en Mihálik zijn momenteel ook aan het revalideren van deze blessure.

 

 

In februari tekende de jeugdspeler een contract bij AZ tot en met 2020. De verdediger, die zijn minuten nu vooral nog in de beloftenploeg van de Alkmaarders maakt, werd beloond voor zijn ontwikkeling. “Ik ben heel erg blij met dit contract”, reageert Regeling na het zetten van zijn handtekening op de clubsite. “Ik wil de lijn die ik heb ingezet, doorzetten. Daarna wil ik graag mijn debuut maken in het eerste. Daar ga ik keihard voor werken.” Op 1 september 2017 debuteerde Regeling in het betaalde voetbal tijdens de uitwedstrijd van Jong AZ tegen Jong FC Utrecht. Vorig seizoen werd hij ook kampioen met het beloftenteam in de Tweede Divisie.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie