Hahn: 'Ik hoorde ‘krak’ in mijn knie'

Hahn: 'Ik hoorde ‘krak’ in mijn knie'

21 januari 2016

 

Maandagavond scheurde Warner Hahn zijn kruisband van zijn rechterknie af tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord op bezoek bij Jong SC Cambuur. Na een duel kwam hij verkeerd neer. “Ik hoorde ‘krak’ in mijn knie, toen wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was. Het is enorm zuur dat dit is gebeurd, want het ging de laatste tijd juist heel goed. Het enige dat ik nu kan doen is me focussen op mijn herstel, om zo goed en snel als mogelijk terug te komen”, laat Hann weten op de website van Feyenoord.

Hahn zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord dat hem tot medio 2019 aan de club verbindt. “Gisteren was een vervelende dag en had ik het moeilijk, maar vandaag heb ik de knop omgezet. Ik heb een lange weg te gaan, één die zes tot negen maanden gaat duren. Maar mijn revalidatie kan niet beter beginnen dan met zoiets moois als een nieuw contract. Het contract, en het vertrouwen dat de club daarmee uitspreekt, geeft me rust en extra kracht”, aldus Hahn.

Algemeen directeur Eric Gudde en technisch directeur Martin van Geel spraken uit dat zij daar alle vertrouwen in hebben. “Warner is op en top prof, een jongen die er alles voor doet en mentaal sterk is”, sprak Van Geel. “Die instelling gaat hem ongetwijfeld helpen tijdens zijn herstel. Het is een cliché, maar hij gaat hier sterker uitkomen. Ondanks zijn blessure ben ik er nog altijd van overtuigd dat Warner een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie