Van Ginkel succesvol geopereerd aan voorste kruisband

Van Ginkel succesvol geopereerd aan voorste kruisband

11 juli 2018

 

Marco Van Ginkel is maandag in Duitsland succesvol geopereerd aan de voorste kruisband van zijn rechterknie. De operatie voor Van Ginkel bleek noodzakelijk. De afgelopen drie seizoenen voetbalde van Ginkel zonder voorste kruisband in zijn rechterknie. Door eigen, extra (kracht)trainingen bleef Van Ginkel bijna altijd (wedstrijd)fit, schrijft Wasserman.


 

Door de ingreep aan de voorste kruisband is de de 25-jarige middenvelder van Chelsea naar verwachting zo’n acht maanden uitgeschakeld, meldt zijn club. De achtvoudig Oranje international gaat bij Chelsea revalideren.

In de zomer van 2013 maakte hij de overstap van Vitesse naar Chelsea waar hij kort daarna, in september 2013, zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie. Ook in 2016/2017 stond Van Ginkel circa drie maanden aan de kant met een kwetsuur aan de knie.

De afgelopen jaren kwam van Ginkel op huurbasis uit voor AC Milan, Stoke City en drie keer PSV.  Afgelopen seizoen werd hij door PSV gehuurd en mocht hij als aanvoerder van PSV de kampioensschaal in ontvangst nemen.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband
De Blessuretijd Stadion PEC Zwolle 2024
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle