Van de Laak moet rest van seizoen toekijken bij FC Groningen

Van de Laak moet rest van seizoen toekijken bij FC Groningen

3 december 2010

 

De vrees van Koen van de Laak en FC Groningen voor een zware blessure is uitgekomen. RTV Noord meldt zaterdag dat de middenvelder van de noorderlingen de voorste kruisband van zijn rechterknie heeft afgescheurd. Die conclusie is getrokken na een MRI-scan. Het betekent voor Van de Laak dat de huidige jaargang er voor hem al op zit.

Van de Laak blesseerde zich vrijdagavond al vroeg in het competitieduel met Vitesse. Hij ging met een pijnlijke knie naar de kant en liet zich de dag erna onderzoeken. Dit seizoen komt de 28-jarige middenvelder sowieso niet meer in actie voor de revelatie uit Groningen. Het zou zelfs twijfelachtig zijn of Van de Laak tijdig is hersteld om de start van het nieuwe seizoen mee te maken.

De Vughtenaar is bezig aan zijn zesde jaar in Euroborg en speelde al 135 duels. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract bij FC Groningen af; het is nog onzeker of de club van plan was de verbintenis te gaan verlengen. Na de overwinning van vrijdag rukte FC Groningen op naar de derde plaats in de competitie; de club beleeft de beste eerste seizoenshelft aller tijden.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon