In Laak

24 november 2011

 

Koen van de Laak is er bijna helemaal klaar voor. De middenvelder van FC Groningen scheurde ongeveer een jaar geleden (3 december) in het competitieduel met Vitesse op uiterst ongelukkige wijze zijn voorste kruisband af, maar is inmiddels op de weg terug. Na de winterstop hoopt de aanvoerder van Groningen trainer Pieter Huistra weer van dienst te kunnen zijn.

Op de vraag hoe het voelt om zo dicht bij een rentree te zijn, is er uiteraard maar één antwoord mogelijk: “Geweldig natuurlijk. Ik ben nog niet honderd procent fit, maar het gaat zeker de goede kant op. Ik ben weer volledig aan het meetrainen en heb daar veel plezier in. Het is een gevoel dat ik een heel lange tijd heb gemist”, aldus de dolblije Van de Laak.

Desondanks zal het voor Van de Laak nog lastig genoeg worden om zich terug te vechten in het elftal, aangezien de concurrentie groot is. “Nou, het wordt wel een hele klus om me weer in het elftal te spelen”, zo weet hij als geen ander. “Leandro Bacuna en Thomas Enevoldsen kunnen op dezelfde positie uit de voeten natuurlijk. Ik ben alleen nog niet zo bezig met een eventuele basisplaats. Eerst wil ik ervoor zorgen dat ik honderd procent fit word.”

Recente artikelen
0