Succesvolle knie operatie Ibrahimovic in VS

Succesvolle knie operatie Ibrahimovic in VS

2 mei 2017

 

Manchester United-spits Zlatan Ibrahimovic is succesvol geopereerd aan zijn knie en zal volledig herstellen, stelt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Ibrahimovic heeft zich laten behandelen in de Verenigde Staten.

De 35-jarige Zweed raakte in april geblesseerd tijdens de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht. De rechterknie van de aanvaller klapte naar achteren door, toen hij na een luchtduel weer op het gras landde.

Ibrahimovic onderging de operatie aan het universiteitsziekenhuis van Pittsburgh, waar hij voorlopig ook zal revalideren. “Ibrahimovic is met succes geopereerd aan zijn knie. Hij zal volledig herstellen en hoeft niet te vrezen voor het einde van zijn carrière”, liet Raiola dinsdag weten. “Hij is zijn revalidatie begonnen en blijft onder behandeling van dokter Fu en dokter Musahl.”

Voor welke club Ibrahimovic zijn rentree zal maken is nog onduidelijk. Zijn contract bij United, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Paris Saint-Germain, loopt af en het is de vraag of de clubtopscorer op Old Trafford blijft. Het is niet ondenkbaar dat de 116-voudig international van Zweden zijn loopbaan vervolgt in de Verenigde Staten.

“Binnenkort genieten we samen weer van mijn voetbal”

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie