Sonny Stevens geopereerd aan de knie

Sonny Stevens geopereerd aan de knie

16 april 2015

 

Sonny Stevens heeft dinsdag een operatie ondergaan aan de achterste kruisband van zijn rechterknie. De goalie liep in de halve finale tegen PEC Zwolle een zware knieblessure op en wacht nu een langdurige revalidatie.

“In eerste instantie had ik gedacht verder te kunnen spelen. Je staat wel in de halve finale van de beker, maar dat ging echt niet”, vertelt Stevens. “Dat was op dat moment voor mij al een grote domper. Al snel bleek dat het een achterste kruisband letsel betrof en het was behoorlijk schrikken toen ik het bericht kreeg. Een zware tegenslag, maar ik had vorige week al wel vrij snel in mijn hoofd: hier moet ik mijn schouders onder zetten. Ik moet me richten op een langdurige revalidatie en het heeft dan geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Afgelopen dagen stond de telefoon roodgloeiend, ik heb veel berichtjes gekregen. Iedereen wilde mij een hart onder de riem steken, dat voelt goed”, aldus de keeper op de website van FC Twente.

Roy Hoogeslag, Hoofd Medische Zaken: “De operatie is goed verlopen en Sonny begint direct met de revalidatie onder leiding van de Medische Staf, hoewel hij de eerste fase nog wel rustig aan moet doen.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon