In FC Barcelona, Rafinha

17 september 2015

 

Rafinha moet noodgedwongen al een streep halen door het huidige seizoen. De Braziliaanse middenvelder van FC Barcelona heeft in het Champions League-duel met AS Roma (1-1) een zware knieblessure opgelopen, zo meldt FC Barcelona via de officiële kanalen

Rafinha moest woensdag in Rome al na minder dan een minuut na zijn entree afhaken. 41 Seconden nadat hij als invaller op het veld stond kreeg hij  een schandalige overtreding van Radja Nainggolan te verwerken waardoor verder spelen onmogelijk was. ‘Het ziet er niet goed uit’, zei Luis Enrique na afloop. De Belgische international werd door scheidsrechter Bjorn Kuipers slechts met geel bestraft.

Onderzoek heeft vandaag uitgewezen dat de voorste kruisband van de rechterknie is gescheurd. Bovendien is het kapsel van de knie beschadigd. Binnenkort zal Rafinha worden geopereerd, als het vocht uit het gewricht is verdwenen.Specialisten verwachten dat de Braziliaan mogelijk aan het einde van het huidige seizoen zijn rentree kan maken. Voor zijn revalidatie staan naar verluidt acht tot tien maanden.

 

Recente artikelen
0