Rentree Luciano Narsingh

Rentree Luciano Narsingh

30 oktober 2013

Rentree
Luciano Narsingh

 

Luciano Narsingh keerde woensdagavond, 30 oktober, na tien maanden blessureleed terug in de basis van het eerste elftal van PSV. De aanvaller mocht starten tijdens het bekerduel met Roda JC Kerkrade.

“Het was lekker om na tien maanden blessureleed om weer te spelen. Alleen jammer van de uitslag”, verteld Narsingh. “Ik had een paar goede voorzetten. Helaas dat er geen doelpunt werd gemaakt. Zo is het nou eenmaal met voetbal. Als wij niet scoren, dan doen hun het wel.”

“Ik ben pijnvrij en goed uit de wedstrijd gekomen”, vervolgt de vleugelaanvaller. “Ik doe mijn best en wil zoveel mogelijk minuten maken. We bouwen het rustig op. Als ik negentig minuten speel weet ik dat het goed zit.”

 

Rentree bij Jong PSV

Op 6 oktober maakte hij zijn rentree bij Jong PSV tijdens het bezoek aan Achilles ’29 (3-2 verlies). In de daaropvolgende duels met FC Volendam (3-0) en Helmond Sport (1-1) liet de zesvoudig Oranje-international zien op de weg terug te zijn door respectievelijk twee en een keer te scoren. Tegen Achilles had hij ook al een treffer voorbereid.minuten maken. We bouwen het rustig op. Als ik negentig minuten speel weet ik dat het goed zit.”

 

De vleugelspeler scheurde op 22 december 2012 in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (6-1) zijn voorste kruisband af (ging eerst nog op vakantie voordat werd vastgesteld dat hij ernstig letsel aan een voorste kruisband en een meniscus had opgelopen). In januari werd hij in Naarden geopereerd.

 

Narsingh keerde op 13 augustus al terug op het trainingsveld bij PSV. Daarna trainde hij ruim een maand volledig mee met de selectie van trainer Phillip Cocu. Een duel in de hoofdmacht voor PSV zit er voorlopig nog niet in voor Narsingh, want de eerstvolgende wedstrijd van het eerste elftal is pas op 20 oktober. Dan gaat PSV op bezoek bij FC Groningen.

 
http://www.youtube.com/watch?v=EJ-wKW0VtpE

Lees hier nog meer over Luciano Narsingh

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie