Opnieuw tegenslag voor spits van den Meiracker (FC Oss)

Opnieuw tegenslag voor spits van den Meiracker (FC Oss)

5 juni 2014

 

Danny van den Meiracker heeft een nieuwe fikse tegenslag te verwerken. De 25-jarige spits van FC Oss heeft wederom de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd, meldt FC Oss op de clubwebsite.
Tijdens een individuele trainingssessie sloeg het noodlot voor de tweede keer in minder dan een jaar toe. Dit overkwam hem ook al in augustus 2013.Hij was juist hard op weg om fit aan het nieuwe seizoen te verschijnen en vorige week dinsdag ging het dus opnieuw mis.

“Ik was voor mezelf aan het trainen in Baarn toen ik verkeerd neerkwam”, zegt Van den Meiracker op BD.nl. “Ik voelde meteen dat het weer fout zat.” Donderdag kreeg hij in het ziekenhuis de bevestiging.

Van den Meiracker ondergaat op 18 juni een operatie in Naarden. Het herstel zal opnieuw zo’n zes tot negen maanden in beslag nemen.
“Het is zuur”, zegt van den Meiracker. “Lastig om straks aan weer een revaldiatie te beginnen. Maar tegelijk ook een enorme uitdaging. Ik wil er sterker uitkomen. Wat me ook overkomt, het plezier in het voetbal blijft altijd.”

Vandaag Twitterde Danny van den Meiracker (@dannymeiracker) zelf: “Na 8 maanden revalideren weer me kruisband afgescheurd helaas. 18 juni weer de operatie tafel op. #pechvogel #bikkelen om weer fit te worden”

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: Keuze van pees voor nieuwe kruisband van invloed op de kans op een cyclops
productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband