Opnieuw kruisbandblessure voor Kevin Jansen?

Opnieuw kruisbandblessure voor Kevin Jansen?

6 november 2016

 

ADO Den Haag moet het waarschijnlijk lange tijd stellen zonder Kevin Jansen. Volgens zijn trainer Zeljko Petrovic heeft de 24-jarige middenvelder zijn kruisbanden gescheurd. Dit zou voor Jansen de tweede keer zijn dat hij zijn voorste kruisband scheurt. In 2013 stond hij ook lang aan de kant met een gescheurde voorste kruisband, toen van zijn andere knie. Maandag wordt Jansen in het ziekenhuis onderzocht.

De middenvelder blesseerde zich bij een tackle op Funsu Ojo in de 30ste minuut van de wedstrijd. Jansen probeerde nog even door te spelen, maar moest per brancard van het veld.

“Ik ben geen dokter, maar ik heb dit vaak gezien. Het kan eigenlijk maar één soort blessure zijn. We zijn blij met de drie punten. Maar de blessure is een grote smet op onze overwinning”, aldus Petrovic tegenover FOX Sports. “Liever verliezen dan zo’n zware blessure voor Jansen. “Dit is triest. Ook mij doet het veel pijn. Hij is een enorm belangrijke middenvelder en ook goed voor de groep. Dit is gewoon echt triest, voor de tweede keer in zijn loopbaan… zei Petrovic na de wedstrijd. “ADO moet echt iets voor hem doen. Desnoods zijn aflopende contract verlengen, zodat hij zich daar geen zorgen over hoeft te maken.”

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon