Ook Liverpool aanvaller Danny Ings lang uit de roulatie

Ook Liverpool aanvaller Danny Ings lang uit de roulatie

update: 21 februari 2016

https://vimeo.com/156068376

15 oktober 2015

 

Liverpool kan dit seizoen niet meer over Danny Ings beschikken. De 23-jarige aanvaller liep woensdag tijdens de eerste training onder Jürgen Klopp een gescheurde kruisband op. Volgens verscheidene Engelse media houdt de blessure hem de rest van het seizoen aan de kant.

Ings maakte afgelopen maandag in het EK-kwalificatieduel met Litouwen (3-0 zege) zijn interland-debuut voor Engeland. Waarschijnlijk mist Ings niet alleen de rest van het seizoen maar ook deelname aan het EK van 2016 kan hij uit het hoofd zetten. Afgelopen zomer kwam Ings over van Burnley. Het seizoen begon erg  goed voor Ings, hij scoorde al drie keer in vijf wedstrijden in dienst van Liverpool.

Voor manager Jürgen Klopp, die de ontslagen Brendan Rodgers opvolgt, is het een nieuwe klap in het gezicht nog voor hij ook maar één wedstrijd op de bank heeft gezeten. De Engelsman is al de tweede speler van Liverpool in twee dagen tijd die een kruisbandblessure oploopt. Woensdag bleek namelijk dat de 18-jarige verdediger Joe Gomez ook zijn voorste kruisband heeft gescheurd.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie