Officiële rentree Moisander

9 december 2004

Jong Ajax heeft donderdagavond uitgehaald in Waalwijk. De Amsterdammers wonnen het inhaalduel met maar liefst 1-7. Trainer Van den Brom gaf na afloop aan verrast te zijn door de uitslag. Hij had op meer weerstand gerekend van de nummer vijf van de ranglijst in de beloftencompetitie. Niklas Moisander maakte zijn officiele rentree na ruim een jaar vol blessureleed.

Bij rust stond het al 0-3 voor Ajax. Maduro had de Amsterdammers na 10 minuten op voorsprong gebracht. Twee mooie doelpunten van Aborah (bal uit stand ingeschoten en een volley na een uitstekende aanval van Ajax kant) zorgden voor de 0-3 ruststand op het scorebord.

Na rust waren het Vermaelen, Tiberkanine (twee maal) en Niklas Moisander die de zeven goals van Ajax vol maakten. In de laatste minuten tekende Girogio Geberkleef nog voor de treffer van RKC Waalwijk. Met de laatste goal van de wedstrijd in blessuretijd bekroonde Niklas Moisander zijn officiele rentree in Jong Ajax nadat gescheurde kruisbanden hem sinds oktober 2003 uit de roulatie hadden gehouden.