Newcastle-verdediger Taylor scheurt opnieuw kruisband

Newcastle-verdediger Taylor scheurt opnieuw kruisband

18 april 2013

 

Het zit Ryan Taylor duidelijk niet mee. Newcastle United vreest dat het pas ná volgend seizoen weer een beroep kan doen op Ryan Taylor.

De 28-jarige linksback blijkt gisteren (woensdag) opnieuw zijn kruisband te hebben gescheurd. Dat gebeurde tijdens de training van The Magpies. Extra sneu, omdat Taylor hetzelfde in augustus overkwam en sindsdien aan het revalideren was. Het gebeurde toen op 30 augustus tijdens de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen Atromitos.
Na acht maanden keerde hij deze maand terug op het trainingsveld. “Waarschijnlijk mist hij het grootste deel van het volgend seizoen, zo niet het hele seizoen”, liet Newcastle United in een verklaring op de website weten. Trainer Alan Pardew sprak van heel triest nieuws. “Ryan heeft zo hard en gedisciplineerd gewerkt sinds die kwetsuur. Een modelpatiënt. Hij heeft alles gedaan voor een zo goed mogelijke rentree. Wij zullen hem blijven steunen.”
Taylor maakte in 2009 de overstap van Wigan Atletic naar Newcastle United en ligt vast tot medio 2015.

30 augustus 2012

 

Ryan Taylor komt  het huidige kalenderjaar niet meer in actie voor Newcastle United

De verdediger liep een blessure op aan zijn kruisband in de Europa League-wedstrijd tegen Atromitos, meldt de BBC. De 28-jarige verdediger moest donderdag het speelveld al verlaten na elf minuten spelen. Hij werd vervangen door  Haris Vuckic.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie