Napoli aanvaller Insigne scheurt kruisband

Napoli aanvaller Insigne scheurt kruisband

10 november 2014

 

Een fikse tegenvaller voor Napoli en International Lorenzo Insigne in het bijzonder. De aanvaller blijkt zijn voorste kruisband in zijn rechterknie te hebben gescheurd. Na 25 minuten moest Insigne het veld verlaten en werd vervangen door oud-PSV’er Dries Mertens.

Het jeugdexponent van de club, die een week geleden nog zijn contract verlengde tot medio 2019, raakte zondag geblesseerd tegen Fiorentina (0-1 winst). In eerste instantie werd uitgegaan van een lichtere blessure, maar onderzoek vanmorgen bracht de exacte ernst aan het licht. Insigne zal na zijn operatie minimaal zes maanden moeten revalideren.

Insigne is direct na de wedstrijd naar Kliniek Villa Stuart van Professor Mariani gegaan voor onderzoek. Binnenkort zal de aanvaller worden geopereerd door Professor Mariani.

De 23-jarige Insigne speelde dit seizoen 14 wedstrijden Napoli en scoorde één keer in de Serie A en was goed voor twee assists. Hij maakte afgelopen zomer deel uit van de Italiaanse selectie voor het wereldkampioenschap in Brazilië.

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
nederland
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
engeland
Zware knieblessure Jurriën Timber