Muntari scheurt kruisband tijdens vakantie

Muntari scheurt kruisband tijdens vakantie

21 juni 2012 

 

AC Milan-middenvelder Sulley Ali Muntari moet een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft missen. De Ghanees is woensdag in Milaan geopereerd aan een gescheurde kruisband in zijn linkerknie en staat als gevolg van die ingreep vijf tot zes maanden buitenspel. Dat terwijl Muntari al niet meer aan het voetballen was en vakantie vierde.

Vooralsnog is onbekend hoe de Ghanees geblesseerd is geraakt. “Maar het is een heel vervelende blessure”, zegt vicevoorzitter Adriano Galliani van Milan. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt: een speler die zijn kruisband scheurt tijdens zijn vakantie. Maar we wensen hem het beste tijdens zijn herstel en hopen hem snel weer terug te zien.”

AC Milan nam Muntari in januari op huurbasis over van aartsrivaal Internazionale. De international van Ghana liet vervolgens een goede indruk achter. Hij maakte drie doelpunten in dertien competitieduels.

Constant staat klaar om Muntari te vervangen, maar Milan zal nog een middenvelder halen, omdat Matthieu Flamini definitief vertrekt. “De deadline die wij gesteld hebben is gepasseerd en wij hebben zijn zaakwaarnemer laten weten dat we niet langer zullen wachten.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie