Mols somber over zware knieblessure

Mols somber over zware knieblessure

17 december 1999

 

Michael Mols vreest dat hij nooit volledig zal herstellen van zijn zware knieblessure. De spits van Glasgow Rangers denkt wel dat hij in het nieuwe seizoen weer aan spelen toekomt….

Mols stapte voor ruim 13 miljoen gulden afgelopen zomer over van FC Utrecht naar de Schotse topclub van trainer Dick Advocaat. Na een hoopgevende start scheurde hij vorige maand in de Champions League tegen Bayern München zijn kruisbanden. Hij is waarschijnlijk nog een maand of negen uitgeschakeld. Momenteel ondergaat hij een intensieve therapie in Amsterdam.

‘Toen ik de scan zag van mijn knie kon ik wel janken’, liet Mols weten. ‘Met een minder zwakke blessure had ik nog wel kunnen leven. Maar nu heb ik één van de ergste aandoeningen. Ik maak me echt zorgen of ik ooit mijn oude niveau nog wel haal.’

Deel dit artikel

Meer nieuws

Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
Zware knieblessure Jurriën Timber
Zware knieblessure Jurriën Timber