Milik ontvangt slecht nieuws: "Gescheurde kruisband"

Milik ontvangt slecht nieuws: "Gescheurde kruisband"

24 september 2017

 

Inmiddels bevestigen Italiaanse bronnen, waaronder Sky Italia, het slechte nieuws voor Arek Milik en zijn club SSC Napoli. Volgens de Italiaanse media heeft Milik bevestiging gekregen van de doktoren in het ziekenhuis: “hij heeft zijn voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd en zal maandenlang moeten revalideren.” Milik arriveert vanavond in Rome waar hij morgen zijn blessure zal laten beoordelen door kniespecialist Professor Mariani in Villa Stuart Clinic. Wellicht volgt morgen ook de operatie en moet er meer duidelijkheid komen over de revalidatieduur.

 

Gisteren ging het in de 90ste minuut van de wedstrijd mis voor de 23-jarige Milik. Hij verdraaide zijn rechterknie in de uitwedstrijd tegen Spal. De aanvaller ging meteen met zichtbaar veel pijn naar de grond. Direct werd er al gesproken over opnieuw een zware knieblessure voor de Poolse spits. Al dacht Milik zelf dat het zou meevallen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=OyY65_qBdKM
 

Het Italiaanse Napoli betaalde vorige zomer meer dan 30 miljoen euro voor de Poolse spits aan Ajax. Aanvankelijk deed de goalgetter het erg goed in Italië, maar al snel raakte hij zwaar geblesseerd. In oktober 2016 scheurde hij zijn voorste kruisband van zijn linkerknie. Zijn rentree maakte hij opvallend snel, al na 130 dagen, in het eerste elftal. Nu is zijn andere knie aan de beurt.

Dit seizoen begon Milik weer vol goede moed aan een nieuw competitie avontuur in de Serie A, maar hij is dus weer vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd geraakt.

 
 

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisband blessure Oranje-international Jill Roord
nederland
Kruisbandblessure voor Ajax-verdediger Ávila
flyer de blessuretijd
DE BLESSURETIJD – Stadion PEC Zwolle