Marvin Ogunjimi scheurt voorste kruisband

Marvin Ogunjimi scheurt voorste kruisband

14 juli 2015

 

Marvin Ogunjimi, de Belgische ex-international, heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. De voormalige spits van KV Machelen en Racing Genk is momenteel in Noorwegen actief bij Strømsgodset.

Zevenvoudig Rode Duivel Ogunjimi liep de blessure donderdag op in de slotfase van de return wedstrijd van de eerste voorronde in de Europa League tegen het Albanese Partizani. Hij onderging maandag een MRI-scan en die bracht slecht nieuws aan het licht. ‘De MRI bevestigde helaas waar wij al voor vreesden’, stelde ploegarts Erik Dag Knudsen op de clubwebsite. ‘Zijn voorste kruisband is gescheurd. Momenteel is het nog onmogelijk om de exacte duur van zijn onbeschikbaarheid in te schatten, maar ik vrees dat hij het volledige seizoen zal missen”.

“Dit is een zware klap voor mij, maar ik zal terug komen”, blijft Ogunjimi strijdvaardig op de website van Strømsgodset. “Ik heb zo’n blessure al eerder gehad en ik ben toen sterker teruggekomen. Ik hoop dat nu ook te doen. Mijn doel is om volgend seizoen voor de competitiestart opnieuw op het veld te staan voor Stromgodset.”

In zijn periode bij Racing Genk scheurde de 27-jarige aanvaller diezelfde kruisband van zijn linkerknie al eens. De spits was juist goed op dreef in Noorwegen. In de laatste vier competitiewedstrijden scoorde Ogunjimi drie keer. Ook in de eerste wedstrijd tegen FK Partizani scoorde hij al.

Deel dit artikel

Meer nieuws

afbeelding onderzoek Nicky van Melick Cyclops
Blog #9: risicofactoren cyclops na voorste-kruisbandreconstructie
productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband