Kruisbandletsel voor Ibrahimovic en Rojo

Kruisbandletsel voor Ibrahimovic en Rojo

22 april 2017

 

De Manchester United spelers Zlatan Ibrahimovic en Marcos Rojo staan allebei lange tijd aan de kant met een kruisbandblessure, meldde Manchester United zaterdag. Beide spelers liepen de kwetsuur donderdag op in het Europa League-duel met Anderlecht. Hoe lang Ibrahimovic en Rojo niet in actie kunnen komen, is nog onduidelijk, maar beiden zijn maanden uitgeschakeld.


 

ZLATAN IBRAHIMOVIC

Medisch onderzoek bracht de schade aan de kruisbanden, zoals al gevreesd werd, van zijn rechterknie aan het licht. Ibrahimovic laat zich op korte termijn door een specialist onderzoeken en hoopt dan de exacte ernst van de schade te horen.

De 35-jarige Zweed, topschutter van United in de Premier League met zeventien doelpunten, raakte donderdag vlak voor het begin van de verlenging geblesseerd tijdens de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht. De rechterknie van de Zweed klapte naar achteren door toen hij na een luchtduel weer op het gras landde.

 

In Engelse en Italiaanse media wordt gesuggereerd dat Ibrahimovic zijn kruisbanden heeft gescheurd en een operatie moet ondergaan. Manchester United meldde zaterdag dat pas iets kan worden gezegd over de hersteltermijn als de spits door een specialist is onderzocht.

De kans bestaat dat de oud speler van Ajax, Juve, Inter, Barca, AC Milan en PSG nu zijn laatste duel in het shirt van The Red Devils heeft gespeeld, de aanvaller heeft een aflopend contract.

MARCOS ROJO

Eerder in het duel, in de 23ste minuut, was Rojo al geblesseerd geraakt na een botsing met een tegenstander. Na de ontmoeting met Anderlecht sprak Mourinho al zijn zorgen uit over beide spelers. “Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is”, zei de Portugees.

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon