Kruisbandblessure voor Zlatan Ibrahimovic?

Kruisbandblessure voor Zlatan Ibrahimovic?

21 april 2017

 

De Engelse club heeft vrijdag nog niets gemeld over de ernst van de kwetsuur. In Italië wordt gesuggereerd dat Ibrahimovic zijn kruisbanden heeft gescheurd en een operatie moet ondergaan. Sky Sports houdt het erop dat zijn seizoen in ieder geval voorbij is. Manchester United speelt nog zeven keer in de Premier League en treft Celta de Vigo in de halve finales van de Europa League.

Zlatan Ibrahimovic kwam donderdag tijdens de confrontatie met Anderlecht in de kwartfinales van de Europa League na een luchtduel ongelukkig neer. De rechterknie van de Zweed klapte naar achteren door toen hij op het gras landde. De 35-jarige topschutter van Manchester United, goed voor zeventien doelpunten in de Premier League, werd een tijdje behandeld en verdween daarna naar de kleedkamer op Old Trafford. ‘Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is’, zei manager José Mourinho gisteravond.

20 april 2017

De trainer van Manchester United, José Mourinho, heeft grote zorgen over de blessures die aanvaller Zlatan Ibrahimovic en verdediger Marcos Rojo hebben opgelopen in het duel uit de Europa League met Anderlecht.

“Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is”, zei Mourinho.

De Zweeds International kwam in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht ongelukkig neer na een sprong en liep daarbij een ogenschijnlijk zware knieblessure op aan zijn rechterknie.

Ook de Argentijn Rojo verliet donderdagavond al in de eerste helft van de wedstrijd het veld met ook een zware knieblessure.

Ibrahimovic is Uniteds topscorer met alleen al in de Premier League zeventien doelpunten, Rojo is een vaste waarde centraal achterin.

Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie