Stefan Laurens

Master Sportfysiotherapeut & Eigenaar van STC-Ede, samen met Daniel Veenendaal.
15 jaar
Ervaring
50
Kruisband revalidaties gem. per jaar
STC Ede
Bedrijf
Ede, Gelderland
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Stefan Laurens
Gespecialiseerd in:
  • Voorste kruisband revalidatie
  • Orthopedische revalidaties
  • Performance training
Lees meer
Eigenaar van Sportfysiotherapie & TrainingsCentrum Ede (STC-Ede) samen met Daniel Veenendaal.

Sinds 2009 ben ik fysiotherapeut in de regio Ede & Veenendaal. Snel in mijn carrière ben ik mij vooral gaan richten op orthopedische revalidatie en het begeleiden van sporters en sportteams.

In mijn optiek verdienen sporters na een zwaar knieletsel de beste revalidatie. In een grote organisatie kon ik dit niet waarmaken. Tijd, faciliteiten en mogelijkheden zijn dan niet altijd aanwezig. Na mijn Master sportfysiotherapie hebben Daniel en ik een praktijk opgezet (Sportfysiotherapie & TrainingsCentrum Ede) om deze doelgroep wel naar onze maatstaven te begeleiden.

De revalidatie van voorste kruisbandblessures kan langdurig zijn, en de kans op herhaling is aanzienlijk. Met onze aanpak streef ik ernaar om deze kans te minimaliseren en tegelijkertijd de revalidatie aantrekkelijker te maken. Dit doe ik door gevarieerde bewegingsoefeningen, structuur aan te brengen en specifieke veldtrainingen toe te passen.

Ik ben vooral gemotiveerd door het werken met sporters die een duidelijk doel voor ogen hebben. Hun motivatie drijft me om elke dag mijn best te doen. Als sporters gemotiveerd zijn om te herstellen, ben ik gemotiveerd om hen te begeleiden op hun reis naar herstel en prestatieverbetering. Samen streven we naar een snellere, effectievere en plezierigere revalidatie.
“Maatwerk en toewijding zijn de bouwstenen van effectieve revalidatie”

STC Ede heeft een locatie in Ede en in Veenendaal.

Adres Ede: Hoorn 24, 6713KR, Ede
Adres Veenendaal: Storkstraat 5, 3905KX, Veenendaal

 

Stefan behandeld bij STC samen met Daniël Veenendaal de kruisband revalidaties.

Daniël Veenendaal

Daniel Veenendaal