Remi Sulkers

Sportfysiotherapeut, performance trainer en eigenaar Medifit Fysiotherapie (5 locaties Breda & 1 locatie Roosendaal). Team Rico Verhoeven & TeamNL
16 jaar
Ervaring
Medifit Fysiotherapie
Bedrijf
Breda, Noord-Brabant
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Remi Sulkers
Gespecialiseerd in:
  • Sportfysiotherapeut
  • Topsportbegeleiding
  • Performance trainer
  • Echografist
Lees meer
Remi is eigenaar van vijf fysiopraktijken in Breda en één fysiopraktijk in Roosendaal.

Door de grote affiniteit die hij heeft met “top”sport en zijn vier eigen knieoperaties in het verleden, is hij zich gaan specialiseren in de knieregio. Daar waar de gemiddelde fysiotherapeutische behandeling revalideert tot het niveau van de dagelijkse activiteiten, gaan ze bij Remi op zijn praktijken verder. Ze gaan door met het traject tot aan de volledige sporthervatting/ wedstrijd belasting. Ze proberen de sporter zo sport specifiek mogelijk terug te laten keren.

Naast de modern ingerichte sportzalen op de praktijken hebben ze ook de beschikking over een zwembad en door de samenwerkingen met hockey, voetbal en volleybalverenigingen de beschikking om ook het laatste deel van de revalidatie te begeleiden.
De praktijken richten zich buiten fysiotherapie ook op performance trainingen. Hier kunnen sporters werken aan sport specifieke kenmerken die ze willen verbeteren in de sport die ze beoefenen. Hierbij onderscheiden ze zich door de uitgebreide bewegingsanalyses.

Naast het revalideren van kruisbandletsel is Remi fysiotherapeut en performance trainer van Rico Verhoeven en tal van andere topsporters.

“Revalidatie stopt niet in de oefenzaal. Succes van revalidatie valt of staat met de gouden driehoek à Orthopeed – Fysio – Patiënt!”
Remi is één van de oprichters en kartrekkers van VKB-UNITED, het VKB netwerk van Breda en omstreken. Dit is een netwerk met andere (VKB) fysiotherapeuten en orthopeden van het Amphia ziekenhuis Breda en Bergman Clinics Breda.
“Revalideren op topsportniveau voor iedereen”