Maikel Koopman

MSc. Sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie Hoep Zuid te Schagen.
10 jaar
Ervaring
Fysiotherapie Hoep Zuid
Bedrijf
Schagen, Noord-Holland
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Maikel Koopman
Gespecialiseerd in:
  • VKB revalidatie
  • Sportfysiotherapie
Lees meer
Sporten is leuk en het geeft je energie, totdat er een blessure optreedt. Helaas is een gescheurde kruisband één van deze blessures. Je kan nu niet meer doen wat jij graag wil, maar je bent er wel van overtuigd om weer terug te keren naar jouw sport en terug te keren op jouw oude niveau. Zelfs als daar een intensieve revalidatie (met of zonder operatie) voor nodig is. Niet meer participeren in jouw sport vanwege een revalidatie hoeft volgens Maikel niet te betekenen dat jij het plezier in sporten kwijt hoeft te zijn.

Maikel is sportfysiotherapeut in Schagen bij Fysiotherapie Hoep Zuid. Hier heeft hij zich bekwaam gemaakt in de revalidatie van sporters, en dan met name enkel-, knie- en heupklachten. Ook heeft hij veel ervaring in het geven en organiseren van trainingen in verschillende disciplines. Na het CIOS (sportopleiding) en de algemene opleiding voor fysiotherapie heeft hij zich verder gespecialiseerd en behaalde hij zijn Master of Science titel in de sportfysiotherapie.

“Een revalidatie is hard werken en hard werken is 100% inzetten. Dat is wat ik van jou verwacht, maar ook wat jij van mij mag verwachten. Samen toewerken naar jouw doel gaat gepaard met zweet, een traan en een lach maar we doen dit samen met een hoop plezier!”

Veel ervaring in kruisband revalidatie, korte lijnen met orthopeden, een ruime trainingszaal en de mogelijkheid tot veldtraining (voor sport-specifieke training) zijn de combinatie die we nodig hebben voor een zo optimaal mogelijk herstel!
“Een revalidatie is hard werken en hard werken is 100% inzetten. ”