Home Klantenservice

Klantenservice webshop

Wil je iets bestellen maar twijfel je?
Heb je vragen over je bestelling of wil je iets ruilen/retourneren?

Alle antwoorden op je vragen vind je op deze pagina

VERZENDING

Levering

FC Kruisband doet z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, na betaling ontvang je het product vaak binnen 5 werkdagen.

Voor een aantal producten is FC Kruisband afhankelijk van derde partijen. Ook dan doet FC Kruisband z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

 

PostNL/DHL

FC Kruisband maakt gebruik van PostNL of DHL voor de bezorging.

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden getoond bij het afrekenen van de bestelling. Per bestelling (grootte/gewicht pakket) kan dit verschillen. Ook verschilt dit voor NL en BE.

 

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Wanneer je dit zou willen kan je vooraf contact opnemen zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Dit i.v.m. verschillende partners en locaties.

 

Ander land

Geïnteresseerd in producten op deze site maar niet woonachtig in Nederland of België? Geen probleem. Neem vooraf contact met ons op zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Volledig adres

Indien door onjuiste of onvolledige (aflever)adresgegevens een bestelling niet bezorgd kan worden, brengen wij hiervoor bezorgkosten in rekening. Controleer het afleveradres dus goed.

RUILEN OF RETOURNEREN

Heb je niet het goede artikel gekozen dan is ruilen/retourneren geen probleem. Mail even naar fckruisband@gmail.com en we lossen het samen op.

 

Ruilen

Als jij het terugstuurt naar ons (verzendkosten voor jou) dan zorgen wij ervoor dat je een juiste maat/artikel ontvangt (verzendkosten voor ons).

 

Geld terug

Wanneer je niet tevreden bent over een aankoop, kun je het binnen de zichttermijn van 30 dagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst van het retour terug.

 

Retourvoorwaarden

Een retour dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • de artikelen zijn schoon en compleet;
  • de artikelen zijn niet gewassen, aangepast of beschadigd;
  • de artikelen bevinden zich in een toestand die overeenkomt met normaal ‘pasgebruik’ – zoals je in een reguliere winkel zou passen;
  • de artikelen zijn verpakt in de originele, onbeschadigde, verpakking;
  • alle originele labels en kaartjes zijn nog aan het artikel bevestigd.

 

 

Retour adres:

FC Kruisband
Aalscholverlaan 23
3862 KH NIJKERK
Nederland

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?
2. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
3. Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?
4. Hoe kan ik betalen bij de Robey Sportswear webshop?
5. Wat zijn de verzendkosten?
6. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen.
7. Hoe kan ik iets retour zenden?
8. Garantie
9. Vragen/klachten?

1. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?
FC Kruisband doet z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, na betaling ontvang je het product vaak binnen 5 werkdagen.

Voor een aantal producten is FC Kruisband afhankelijk van derde partijen. Ook dan doet FC Kruisband doet z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Dat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling.

2. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Om de bestelling online te kunnen volgen, ontvang je een persoonlijke track & trace-code om de bestelling op de voet te volgen.

Als je track & trace link geen informatie weergeeft, is het pakket helaas verkeerd gesorteerd door DHL. Het kan dan enkele werkdagen duren voordat het pakket juist gesorteerd is.

3. Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?
Ja dit kan. Neem van te voren contact met ons op en we zullen samen bekijken waar en wanneer dit kan.

4. Hoe kan ik betalen bij de FC Kruisband webshop?
Jouw bestelling bij de FC Kruisband webshop betaal je veilig en eenvoudig via Mollie. Je kunt o.a. betalen met iDEAL en Bancontact. Kies je voor iDEAL, dan kun je via alle bij iDEAL aangesloten banken betalen.

5. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten kunnen per bestelling (grootte / gewicht) en per land verschillend zijn. Wanneer je de bestelling hebben gedaan worden de verzendkosten getoond voordat je definitief besteld/betaald.

6. Ik heb geen orderbevestiging gekregen.
De kans is aanwezig dat je orderbevestiging is afgeleverd in je spamfolder. Check dit even en als je de bevestiging nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

7. Hoe kan ik iets retourzenden?
Heb je niet het goede artikel gekozen dan is ruilen/retourneren geen probleem. Check op deze pagina het ‘ruilen of retourneren’ tablad.

8. Garantie
Elk artikel in de FC Kruisband webshop voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan herstellen wij deze. Na onze beoordeling kan hierbij spraken zijn van vervanging of reparatie. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantiebepaling.

9. Vragen/ Klachten?
Mocht je vragen hebben over jouw bestelling of over een product, neem dan contact met ons op: www.fckruisband.nl/contact

TOCH NOG EEN VRAAG?

Mocht je toch nog een vraag hebben dan kan je altijd via het contact formulier je vraag stellen.

We helpen je graag.

MAATTABEL ROBEY

Wil je meer informatie over de maten van Robey om zeker te weten dat de kleding past. Klik dan op deze link voor de maattabel van Robey.

MAATTABEL 2ZIP

Wil je meer informatie over de maten van de 2Zip Joggingsbroeken om zeker te weten dat de broeken passen. Klik dan op deze link voor de maattabel van 2Zip.

PRIVACYBELEID

Privacy

FC Kruisband is zich er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. FC Kruisband respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe FC Kruisband werkt. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van de FC Kruisband. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren. U dient zich ervan bewust te zijn dat de FC Kruisband niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waarnaar wij verwijzen.

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt via fckruisband@gmail.com is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Enquête en/of onderzoek
De informatie die bezoekers geven door het invullen van een enquête en/of onderzoek, zoals het FC Kruisband onderzoek, is uiteraard strikt vertrouwelijk. De persoonlijke resultaten kunnen alleen door FC Kruisband worden ingezien. Evt. totale resultaten van een enquête en/of onderzoek, kunnen anoniem, dus zonder persoonlijke gegevens, worden ingezien door derden of gebruikt worden voor een presentatie. FC Kruisband heeft inmiddels een grote database opgebouwd waarmee de zorg voor voorste kruisband patiënten meer inzicht kan krijgen.

Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van uw e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Bestellingen
Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. FC Kruisband gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:
Als u een bestelling plaatst bij FC Kruisband hebben we uw naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen houden.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Hoe lang bewaren we jouw data
Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar fckruisband@gmail.com. Ook voor andere vragen over de bij ons van u bekende persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen.
FC Kruisband
Aalscholverlaan 23
3862 KH NIJKERK

 

Cookies

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt FC Kruisband.nl gebruik van cookies die informatie verzamelen over het gebruik van onze website. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen. Door op AKKOORD te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan deze website.

Noodzakelijke cookies 
Cookies zijn kleine tekstbestanden die we op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u deze website bezoekt. Sommige cookies zijn noodzakelijk zodat u gebruik kunt maken van functionaliteiten van de website. Door middel van andere cookies wordt informatie over uw website-gebruik bijgehouden. Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties.

Analyse cookies
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu met hulp van cookies te meten hoeveel bezoekers er op onze website komen en wat het meest bekeken wordt. Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken. We gebruiken Google Analytics cookies: “_utma” and “_utmz”.

Social media en advertentie cookies
Op onze website maken we gebruik van de social media kanalen; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Via speciale knoppen van deze social-mediakanalen kunt u makkelijk content delen van onze website via uw eigen account. Een voorbeeld is de ‘Vind ik leuk- knop’ van Facebook. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van cookies. Meer informatie over de gegevens die deze social media kanalen hiermee verkrijgen, vind u op de websites van de desbetreffende social media.

Voor de cookies die derde partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen daarover op hun eigen websites geven; zie in de lijst met cookies hieronder. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen.
Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en u interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe kunt u cookies blokkeren of verwijderen?
Wilt u liever niet dat FC Kruisband cookies plaatst? Dan kunt u deze cookies zelf blokkeren of verwijderen via de privacyinstellingen van u browser.

Cookies blokkeren
Wilt u voorkomen dat er nieuwe cookies worden geplaatst? Blokkeer dan de mogelijkheid dat cookies worden opgeslagen op uw device. Er zijn verschillende mogelijkheden om cookies te blokkeren. Zo kunt u alle cookies blokkeren, een specifiek type cookie blokkeren of cookies van bepaalde websites blokkeren. Dit kunt u zelf doen via de privacyinstellingen van uw browser.

Cookies verwijderen
Wilt u alle cookies op uw computer verwijderen? Dat kan. Houd er wel rekening mee dat u door het verwijderen van cookies minder gebruikersgemak ervaart als uw websites bezoekt. Bepaalde instellingen worden namelijk niet langer bewaard. Overigens zullen na elk internetbezoek weer cookies op uw computer, tablet of mobiel zijn opgeslagen. Tenzij u de plaatsing van nieuwe cookies hebt geblokkeerd.
De instellingen om cookies te verwijderen vind u in de toolbar van uw browser. Of klik op één van de links van deze browsers om meer informatie te weten te komen: Internet ExplorerMozilla FirefoxGoogle Chrome. Gebruikt u de browser Safari? Dan worden cookies van adverteerders standaard geblokkeerd. U kunt deze instelling veranderen door rechts bovenin op het symbool voor instellingen te klikken. Vervolgens gaat u naar ‘Voorkeuren’, tabje ‘Privacy’. U kunt vervolgens kiezen uit 3 instellingen.

Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser, of klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden
FCKruisband webshop Leveringsvoorwaarden

 

Artikel 01. Definities
Artikel 02. Toepasselijkheid
Artikel 03. Aanbiedingen en offertes
Artikel 04. Orderbevestiging en overeenkomst
Artikel 05. Prijzen
Artikel 06. Levering
Artikel 07. Garantie
Artikel 08. Ontvangst
Artikel 09. Aansprakelijkheid
Artikel 10. Overdracht van het risico
Artikel 11. Betaling
Artikel 12. Recht tot ontbinding van de overeenkomst
Artikel 13. Klachten
Artikel 14. Intellectuele Eigendom
Artikel 15. Overmacht
Artikel 16. Toepasselijk recht en geschillen

 

Artikel 01. Definities
FCKruisband.com

 

Artikel 02. Toepasselijkheid
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de FCKruisband webshop en een cliënt waarop de FCKruisband webshop heeft verklaard deze voorwaarden toe te passen, voor zover door partijen niet uitdrukkelijk schriftelijk is/wordt afgeweken van deze voorwaarden.
2. De betreffende bepalingen en voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten tussen de FCKruisband webshop en door de FCKruisband webshop eventueel voor levering ingeschakelde derden.
3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van de FCKruisband webshop en het beheer ervan.
4. Toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van de Klant wordt uitdrukkelijk afgewezen.
5. Indien deze bepalingen of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden op enig moment gedeeltelijk of volledig nietig worden verklaard, zal de rest van deze algemene voorwaarden van toepassing blijven. Bij een dergelijke gebeurtenis, zal de FCKruisband webshop en de Klant in overleg treden teneinde overeenstemming te bereiken over nieuwe bepalingen voor de bepalingen die geheel of gedeeltelijk nietig zijn verklaard. Deze zullen dan met het grootst mogelijke respect voor de doelstellingen en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen worden samengesteld en vervangen.
6. Indien onduidelijkheid bestaat met betrekking tot de interpretatie van deze of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden, dient interpretatie te geschieden in de geest van deze algemene voorwaarden.
7. Als er situaties ontstaan tussen partijen die niet worden gedekt door deze algemene voorwaarden, moeten dergelijke situaties worden beoordeeld in de geest van deze algemene voorwaarden.
8. Als de FCKruisband webshop niet continu om strikte naleving van deze algemene voorwaarden vraagt, impliceert dit niet dat de bepalingen daarin niet van toepassing zouden zijn, of dat de FCKruisband webshop op welke wijze of in welke mate dan ook, in andere gevallen zijn rechten op strikte naleving van deze voorwaarden verliest.
9. De FCKruisband webshop behoudt zich het recht voor de algemene leveringsvoorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

Artikel 03. Aanbiedingen en offertes
1. Alle offertes en speciale aanbiedingen van FCKruisband webshop zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is vermeld. Een offerte of aanbieding vervalt indien het product waarop de offerte of de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is.
2. FCKruisband kan niet worden gehouden aan haar offertes of aanbiedingen indien van de Klant redelijkerwijs kan worden verwacht dat in offertes of aanbiedingen, of een deel daarvan, een kennelijke fout of een fout in het schrijven had kunnen herkennen.
3. Prijzen die zijn opgenomen in een offerte of speciale aanbieding, zijn inclusief BTW, verpakking verzend – en administratiekosten, tenzij anders aangegeven.
4. Indien de aanvaarding (hetzij door de bepalingen hieronder vermeld of anderszins) afwijkt van wat is opgenomen in de offerte of speciale aanbieding, is FCKruisband.com niet gebonden. In dat geval is de aanvaarding niet in overeenkomst met de offerte of aanbieding, tenzij FCKruisband.com anders aangeeft.
5. Samengestelde prijsopgaven verplichten FCKruisband.com niet om een deel van de opdracht uit te voeren op een evenredig bedrag van de opgegeven prijs. Speciale aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders.
6. Speciale aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.

 

Artikel 04. Orderbevestiging en overeenkomst 
1. Nadat de FCKruisband webshop de opdracht heeft gekregen, zal de FCKruisband webshop de bestelling zo spoedig mogelijk bevestigen, behalve in gevallen waarin van FC Kruisband webhop redelijkerwijs niet kan worden verwacht dat zij zich kan houden aan de overeenkomst met de klant. De FCKruisband webshop behoudt zich het recht voor om een bestelling niet te accepteren en daardoor de bestelling, om welke reden dan ook niet te bevestigen. Redenen zijn niet beperkt tot: product voorraad, problemen bij ontvangst van een order, of problemen bij het voltooien van een bestelling. Er kunnen echter ook andere problemen zijn die tot afwijzing van een order kunnen leiden.
2. Zodra de FCKruisband webshop een bestelling heeft ontvangen, zal de klant per e-mail worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van de bestelde producten. Mocht een product (tijdelijk) niet-leverbaar zijn, dan zal overleg met de klant volgen. Na overleg met de klant zal de definitieve bestelling worden overeengekomen en worden bevestigd door de FCKruisband webshop. De klant dient op voorhand te betalen om de bestelde goederen te ontvangen.
3. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat sommige goederen van de overeengekomen en betaalde bestelling, door welke oorzaak ook, niet meer beschikbaar zijn. In een dergelijk geval zullen de op dat moment niet leverbare producten, in backorder worden gezet. Levering (transport) kosten met betrekking tot een backorder levering zijn voor rekening van de klant. De klant heeft het recht om een backorder levering te weigeren. De klant dient dit via E-mail aan de FCKruisband webshop te melden. In een dergelijk geval zal de klant worden gecrediteerd voor de waarde van de goederen van de backorder.
4. Deze overeenkomst bevat alle afspraken tussen de klant en de FCKruisband webshop, en vervangt alle voorgaande overeenkomsten, regelingen en / of afspraken tussen de klant en de FCKruisband webshop.
5. Behoudens bewijs van het tegendeel, vormt de administratie van de FCKruisband webshop een geldig bewijs van toegewezen opdrachten en van de betalingen aan de FCKruisband webshop door de klant, en van de leveringen verricht door de FCKruisband webshop, erkennende dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van deze Algemene Voorwaarden erkent de klant dit ook.

 

Artikel 05. Prijzen
1. Het totale bedrag, vermeld op de orderbevestiging, is definitief en omvat de prijzen van de bestelde producten, verwerking daarvan, verpakkingsmateriaal en vervoer.
2. Binnen de EU zijn heffingen of belastingen gebonden aan de Europese Regelgeving.
3. De FCKruisband webshop zal alleen door de expliciete vraag van de klant een aparte factuur naar het door de klant ingediende adres sturen.
4. De FCKruisband webshop is gerechtigd om de prijzen te wijzigen en eventuele fouten te verbeteren. Indien de klant op basis van een (beschermde) gepubliceerde prijslijst heeft besteld en de prijzen waren gepland te worden veranderd, dan zal de klant hierover worden geïnformeerd via e-mail.
Als er een prijswijziging omhoog werd doorgevoerd heeft de klant het recht om de bestelling binnen de komende 2 dagen te annuleren. De FCKruisband webshop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk-)fouten in haar prijzen of voorwaarden.

Artikel 06. Levering
1. Bij een door de FCKruisband webshop aanvaarde bestelling, zullen de goederen zo snel mogelijk aan DHL / PostNL worden aangeboden, die vervolgens het pakket op het door de klant aangegeven adres zullen leveren, tenzij anders met de klant in eerdere schriftelijke overleg overeengekomen.
2. Aan de klant, via schriftelijke overleg opgegeven levertijden, zijn indicatief, en geen garantie. Pakketten kunnen bij de postdiensten, onverwachte vertraging oplopen. De FCKruisband webshop heeft hier geen controle over, en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke vertragingen. Eventuele vertraging die is opgelopen bij de douane van het betreffende land, is voor risico van de klant.
3. De levertijd begint op het moment dat het pakket wordt ingediend bij DHL/PostNL of andere postdiensten.
4. Indien een pakket (inzake export vanuit Nederland) niet binnen de gestelde termijnindicatie is gearriveerd, zal gedurende minimaal 4 weken geen actie worden ondernomen. De reden hiervoor is dat de vertraagde zending vaak nog binnen die periode kan worden geleverd.
5. Voor leveringen buiten de EU zijn eventuele invoerrechten voor bepaalde producten voor rekening van de klant. De klant dient zich bewust te zijn van de invoerbepalingen in zijn/haar land voorafgaand aan het bestellen. De FCKruisband webshop heeft hier geen controle over en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
6. Eventuele kosten met betrekking tot de levering zijn voor rekening van de klant.
7. De klant is verplicht de gekochte goederen op het moment te accepteren wanneer deze aan hem beschikbaar gesteld of overgedragen worden.
8. Als de klant de goederen weigert te aanvaarden, of nalatig is met het verstrekken van aanwijzingen of het juiste adres, dan zullen de goederen die bestemd zijn voor de levering op eigen risico van de klant worden opgeslagen. Eventuele extra kosten voor herhaalde leveringen of opslag van deze goederen zullen de klant in rekening worden gebracht.
9. Niet alle verzendingen zullen automatisch worden verzekerd. Verzekering van een verzending is afhankelijk van de waarde en/of de inhoud van de verzending alsmede de eisen van de klant. Indien, na overleg met de FCKruisband webshop en de klant verzekering van een verzending is overeengekomen, zal in het geval een zending vermist of beschadigd is geraakt tijdens het vervoer, de FCKruisband webshop een onderzoek aanvragen bij de betreffende vervoerder.
10. De FCKruisband webshop kan zich alleen aan de leveringsafspraak met de klant houden indien de klant de FCKruisband webshop heeft voorzien van de relevante gegevens die voor de levering noodzakelijk zijn.

Artikel 07. Garantie
1. De FCKruisband webshop garandeert dat alle geleverde producten, tenminste zullen voldoen aan de garanties die door de OEM (Original Equipment Manufacturer) zijn gesteld. De FCKruisband webshop zal zijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de bestelde goederen tijdens de handeling met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en aan de eisen van deugdelijke verzendverpakking voldoen.
2. Geen garantie zal worden verleend op goederen waarvan het duidelijk is dat:
1. De klant of derden de goederen hebben veranderd of hebben geprobeerd om te wijzigen, zonder kennis of schriftelijke toestemming.
2. De goederen zijn gebruikt voor doeleinden waarvoor ze niet bedoeld waren.

 

Artikel 08. Ontvangst
1. De Klant is verplicht om de aflevering te inspecteren (of te hebben later inspecteren) onmiddellijk op het moment dat de zaken aan hem ter beschikking worden gesteld, of op het moment dat de betrokken vervoersdiensten de levering heeft afgeleverd. Met deze inspecties is de klant verplicht te onderzoeken of kwaliteit en/of kwantiteit van het geleverde overeenstemt met hetgeen is overeengekomen en voldoet aan de eisen overeengekomen door partijen met betrekking tot de levering. De FCKruisband webshop wordt binnen 48 uur na hun ontdekking, per e-mail fckruisband@gmail.com, in kennis gesteld ingeval eventuele gebreken, worden vastgesteld, onder vermelding van het nummer vermeld op de pakbon.
2. Indien de klant leveringen ontvangt met duidelijk beschadigde verpakking en/of de klant verdenkt de verpakking van een beschadigde inhoud, dient als volgt te worden gehandeld:
1. De klant is verplicht om foto’s van de levering te maken zoals deze werd afgeleverd.
2. De klant is verplicht om op het ontvangstbewijs of afleveringsbon aan te geven dat de levering met schade is geleverd.
3. De klant is verplicht om een kopie van het ontvangstbewijs / afleveringsbon op te eisen (of een kopie te maken). Het bedrijf dat de levering bezorgde kan daarna vertrekken.
4. De klant is verplicht om de inhoud van de pakketten direct te controleren. Als de inhoud van de zending is beschadigd, is de klant verplicht deze schade zo gedetailleerd mogelijk, binnen 48 uur aan de FCKruisband webshop te melden, aangevuld met fotografisch bewijs.
Alleen dan kunnen claims van beschadigde goederen worden aanvaard en onderzocht door de FCKruisband webshop. De Klant is verplicht de FCKruisband webshop in staat te stellen een klacht te onderzoeken, of te laten onderzoeken.
5. Goederen kunnen uitsluitend na overleg met de FCKruisband webshop en een schriftelijke toestemming van de FCKruisband webshop worden teruggestuurd.
6. In het geval beschadigde goederen worden geretourneerd door de klant, zijn de transportkosten voor rekening van de klant. Vervanging van de beschadigde goederen, zal voor de FCKruisband webshop zijn.

 

Artikel 09. Aansprakelijkheid
1. In gevallen waarin de FCKruisband webshop aansprakelijk is, zal die aansprakelijkheid zijn beperkt tot hetgeen is opgenomen in deze bepalingen.
2. Als er goederen geleverd door de FCKruisband webshop niet in goede staat zijn, is de aansprakelijkheid van de FCKruisband webshop beperkt tot hetgeen is geregeld in onze algemene voorwaarden onder “garanties”.
3. De FCKruisband webshop beperkt zich tot vervanging van de geleverde goederen indien sprake is van gevolgschade of voor de terugbetaling van de aankoopprijs.
4. De klant draagt persoonlijke verantwoordelijkheid voor zijn of haar keuze van producten, hun opslag en behandeling. De FCKruisband webshop is niet aansprakelijk indien de verliezen die zijn ontstaan het gevolg zijn van opzet, schuld en/of verwijtbaar handelen, dan wel onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik door de klant.
5. De FCKruisband webshop is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die kan zijn of worden veroorzaakt door onjuiste en/of onvolledige door de klant verstrekte gegevens.
6. De FCKruisband webshop is alleen aansprakelijk voor directe schade in geval van duidelijk gebrek aan zorg voor de vervoerverpakking, opzettelijke niet-naleving van gedragsregels met schriftelijke overeengekomen klantovereenkomsten.
7. De FCKruisband webshop is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en verliezen als gevolg van bedrijfsstagnatie en/of andere soorten van stagnatie.
8. In ieder geval is de aansprakelijkheid van de FCKruisband webshop beperkt tot het bedrag betaald door de verzekeraar als dit al van toepassing is.
9. De FCKruisband webshop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor drukfouten, schrijf- en/of telfouten, onjuiste interpretaties van productinformatie, offertes, opdrachtbevestigingen of facturen, onjuist gebruik van producten en/of materialen, noch voor de gevolgen daarvan.
10. De opgenomen beperkingen van aansprakelijkheid in dit artikel zijn niet van toepassing indien de verliezen zijn te wijten aan opzet, of grove schuld van de FCKruisband webshop.

 

Artikel 10. Overdracht van het risico
1. Risico’s uit verlies of beschadiging van de producten, welke het onderwerp van deze overeenkomst zijn, worden overgedragen aan de klant op het moment dat deze producten juridisch en/of feitelijk zijn/worden geleverd aan de klant, of aan door de klant benoemde derden.

 

Artikel 11. Betaling
1. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve prijzen en/of afbeeldingen.
2. Betaling dient te geschieden via de betaalmethodes zoals deze zijn aangeboden op FCKruisband.com. Verwerking en verzending van de bestelde goederen vindt plaats na betaling door de klant.
3  De FCKruisband webshop zal Klantgegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen en handelt in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving (o.a. Wet op de Persoonsregistratie).

 

Artikel 12. Recht tot ontbinding van de overeenkomst
1. De klant heeft, na aankoop, gedurende een periode van 14 werkdagen het recht om de aankoop, zonder opgave van redenen, te annuleren.
De FCKruisband webshop moeten hiervan binnen 7 werkdagen na de aankoop, schriftelijk in kennis worden gesteld. Eventuele kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant.
2. De klant kan de aankoop alleen zonder opgave van reden annuleren, indien de desbetreffende goederen compleet, onbeschadigd en ongebruikt en in hun originele verpakking kunnen worden geretourneerd.
3 De klant is volledig verantwoordelijk voor de retournering, de wijze van verzending, kosten en eventuele verzekering van de verzending.
4 Indien na een retournering aan de FCKruisband webshop, bij deze blijkt dat er beschadiging aan de retourverpakking is, dan wel dat de retour gezonden producten niet voldoen aan het onder 2 van dit artikel gestelde, zal de FCKruisband webshop  de klant hiervan uiterlijk binnen 2 werkdagen van op de hoogte stellen.
5 lid 1 van dit artikel is niet van toepassing voor Accessoires en Uitverkopen.

 

Artikel 13. Klachten
1. Als geleverde goederen niet voldoen aan de verwachtingen van de klant ten gevolge van breuk, beschadiging, of verkeerde levering, is de klant verplicht om de FCKruisband webshop binnen 48 uur na ontvangst van de goederen in kennis te stellen. Als de FCKruisband webshop binnen deze 48 uur termijn geen klacht ontvangt wordt geacht dat de leveringen in overeenstemming met de bestelling was.

 

Artikel 14. Intellectuele Eigendom
1. De FCKruisband webshop behoudt zich alle rechten en bevoegdheden voor, die behoren tot het op grond van de Nederlandse Auteurswet (Auteurswet), en enige andere wetten en de wetgeving inzake het intellectuele eigendom.
2. De FCKruisband webshop is eigenaar en/of licentiehouder van alle auteursrechten, database applicaties, (eigen) merken en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website. Concept, structuur, lay-out en design zijn het exclusieve eigendom van de FCKruisband webshop.
3. Indien de bovengenoemde zaken gebruikt worden door de klant, dan zal dit alleen door hem of haar gebeuren, en zullen deze niet worden vermenigvuldigd, gepubliceerd of onder de aandacht van derden worden gebracht zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de FCKruisband webshop

 

Artikel 15. Overmacht
1. Noch de FCKruisband webshop, noch de klant, worden gehouden om te voldoen aan een van hun verplichtingen indien zij daarbij verhinderd zijn als gevolg van omstandigheden die niet kunnen worden toegeschreven aan schuld, en indien de verplichtingen strijdig zouden zijn met de vigerende wetgeving, een rechtshandeling of  onderdelen hiervan.
2. In aanvulling op wat onder overmacht wordt verstaan als zodanig in de wet en jurisprudentie, interpreteert deze Algemene Voorwaarden overmacht als externe oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop de FCKruisband webshop geen invloed kan uitoefenen, en waardoor de FCKruisband webshop is niet in staat kan zijn om aan haar verplichtingen te voldoen.
3. De FCKruisband webshop behoudt zich het recht voor om zich op overmacht te beroepen indien de omstandigheden zoals die hierboven beschreven van kracht zijn nadat de FCKruisband webshop werd geacht zich aan haar verplichtingen te voldoen.

 

Artikel 16. Toepasselijk recht en geschillen
1. Alle juridische relaties waarbij de FCKruisband webshop een partij is, zelfs als het een relatie betreft die geheel of gedeeltelijk in het buitenland gevestigd is of indien de betrokken partij in de juridische relatie een inwoner van een vreemde natie is, worden uitsluitend op basis van de Nederlandse wet beoordeeld. Toepasselijkheid van het VN – Verdrag inzake de Internationale Verkoop van Goederen is uitgesloten.
2. Alvorens partijen een beroep op de rechter doen, zullen zij zich inspannen en hun uiterste best doen om een gerezen geschil in onderlinge overeenstemming te beslechten.

fc kruisband revalidatie kleding

Revalidatie kleding

Alle producten voor je training & herstel. Revalideren in stijl in de unieke FC Kruisband kleding.

#COMEBACKSTRONGER

Home Klantenservice