Kevin Gereke

Sportfysiotherapeut, kniespecalist, praktijk eigenaar Glaspark Leerdam.
16 jaar
Ervaring
37
Kruisband revalidaties gem. per jaar
Sportfysiotherapie Glaspark Leerdam
Bedrijf
Leerdam, Utrecht
Locatie
Specialisten / Revalidatie / Kevin Gereke
Gespecialiseerd in:
  • VKB revalidatie
Lees meer
Kevin Gereke is sinds 2008 fysiotherapeut en behaalde in 2014 zijn diploma Master Sportfysiotherapeut. Kevin is werkzaam in de regio Leerdam, Geldermalsen, Arkel en Utrecht.

Sinds 2014 is Kevin verbonden aan de afdeling orthopedie van het St. Antoniusziekenhuis en het Sport Medisch Centrum van Utrecht waar hij zich heeft kunnen ontwikkelen tot kniespecialist.

Sinds 2016 is Kevin werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Arkel waar hij inmiddels eigenaar is. Fysiotherapie Arkel heeft meerdere locaties. Zo is Kevin aan het werk in het Gezondheidscentrum in Arkel en is hij te vinden bij Crossfit Leerdam waar hij kruisband revalidaties begeleidt van het begin tot het eind. Voor de eind revalidaties maakt hij veel gebruik van de voetbalvelden bij LRC-Leerdam waar de derde locatie is gevestigd: Glaspark Leerdam.

Kevin: “Ik heb een grote passie voor knie revalidatie en dan vooral de kruisband revalidatie. Ik heb hier op veel verschillende gebieden veel ervaring in kunnen op doen wat in 2018 resulteerde in een mooie erkenning voor deze passie. Ik werd onderdeel van FC Kruisband. Een mooi en sterk gespecialiseerd netwerk op het gebied van kruisband revalidatie. ”
“Kruisbandrevalidatie is topsport. Een goede communicatie/samenwerking tussen patiënt-orthopeed-fysiotherapeut en aandacht voor de fysieke en mentale aspecten van het revalidatietraject zijn essentieel.”